eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@eb3vize-com ilk aşamadaki 5000 doları ödedikten sonra bizle süreci paylaştığınızı söylediniz, başlattığınıza dair kanıt paylaşıyorsunuz, işte onu sorgulatabileceğimiz bir yer var mı? Eğer varsa içim çok rahat eder.
-
@Furkan-Aus Tabii ki dosya numarası ve link gönderiyoruz sizlere oradan sürecinizi takip ediyorsunuz.
Hatta linki buradan da gönderebilirim, dosya numarasını takdir edersiniz ki sadece kayıt olan kişiler ile paylaşıyoruz.
-
@rasmus dilerseniz aşağıdaki siteden sorularınızı sorabilirsiniz.
-
Herkese merhaba, süreci ve süreçle ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlar için; bende Bu sürece dahilim. İşim gereği çok fazla sitede aktif değilim. Yinede sorularınız olursa özelden veya buradan cevaplayabilirim.
-
@rasmus Başvuran kişi hariç kişi başı olarak 1000 USD avukat ve eb3vize.com hizmet ücreti + 345 USD greencard için vize ücreti alıyorlar. (Bunu zaten 330 USD kişi başı ödemek zorundasınız.) Aradaki 15 USD neden var diyecek olursanız da hizmet ücreti olabilir ya da bu süreç uzun bir süreç olacağı için bu ücretin artma ihtimaline karşı bu fiyat belirlenmiş olabilir.
-
@eb3vize-com Kalan kontenjanları görebileceğimiz bir link verebilir misiniz ? Biz sürece kesin olarak başlamaya karar verdik zamanı ayarlamaya çalışıyoruz mc donalds için özellikle ne kadar kontenjan kaldığını görsek ona göre planlama yapardık.
-
@serel eb3vize.com üzerinden kayıt olarak güncel verileri görebilirsiniz.
-
@eb3vize-com , bülent durmuş bana 10k doları türkiyedeyken 10k yı da abd içerisinde ödeyebilirsiniz, dedi. Var mı böyle bir ödeme yöntemi?
-
@Furkan-Aus maalesef böyle bir şey yok kendisi yanlış bilgi vermiş.
-
@eb3vize-com en geç 2024 yılının Ocak ayında Amerika'ya turist vizesi ile taşınıp orada E2 süreci başlatmak istiyorum. Eb3 işlemlerini buradan mı başlatmam gerekli veya sonuç olarak olaya gideceğim için oradan mı yapmam lazım?
Sonuç olarak önümüzdeki sene Amerika'da olacağımı varsayarak öneride bulunabilir misiniz? -
Bu ileti silindi! -
@CVera Türkiye'den başlatıp ABD'ye gelebilirsiniz. Detaylar için [email protected] üzerinden ulaşırsanız en kısa zamanda size geri dönüş sağlarız.
-
@eb3vize-com Selamlar, sizin aracılığınızla başvursak, sonra Abd' ye gitsem işlemleri oradan yapsak. Bekleme süresini ne kadar kısaltır? Bir de başvurudan sonra ben ABD ' ye girişi en son ne zaman yapabilirim. Eşim ve çocuklar benden sonra gelse yani ben önce gidip düzeni kurup onları sonra getirsem onu hangi süreçte getirmeliyiz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
-
@eb3vize-com kac yildir bu sektordesiniz eb3vize.com olarak ? bdv 30 yillik bir sirket sizin onlara gore avantajiniz nedir ?
-
@halilarda60 ABD'den başvuru yapmak için öncelikle geçerli bir vizenizin olması gerekmektedir. Eğer turist başvursu ile ABD'ye girecekseniz en geç LC başvurusundan 100 gün önce olması gerekmektedir. Çünkü öğrenci statüsüne geçmeniz gerekmektedir. Eşiniz ve çocuğunuz siz F1 statüsüne başvuru yapmadan gelmeleri gerekmektedir.
-
@Henry-bloor firma olarak 6 aylık bir firmayız. Ama ekibimizdeki arkadaşlarımız ve avukatlarımız yıllardır ABD göçmenlik hukuku konusunda deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca işlemlerinizi anlaşmalı avukatlık firmalarımız tarafından yapılmaktadır.
Bizim avantajlarımız;
- Türkçe olarak size destek vermemiz,
- Premium Process hizmeti ücretin içerisinde olması,
- Ücretsiz İngilizce Eğitim vermemiz,
- Ücretsiz Mülakat hazırlığı yapılması,
- Vade farkı almadan taksit olması,
- Sürecin tüm aşamalarında sizlere link ve dosya numarası verilmesi,
- Discord kanalımıza katılım ile direkt olarak bilgi akışının sağlanması gibi avantajlarımız var.
-
@eb3vize-com 6 aylik bir firma olarak ki eb3 2 ila 3 sene suruyor ,Allah gostermesin batarsaniz yada is buldugunuz yerler batarsa ,ne gibi sigortalar/garantiler veriyorsunuz müşterilerinize? Tesekkurler
-
önceki sayfalara bakablirseniz sorduğunuz soruların cevaplarını alabilirsiniz
-
@Henry-bloor Biz sizden $20.000 alıp 12 ay sonra $40.000 vereceğimizi vaad etmiyoruz. Sizden alacağımız ücretler avukatlık, adınıza ödenecek harçlar ve hizmet bedeli olacaktır. Bundan dolayı bizim batma gibi bir ihtimalimiz yok. Çalıştığımız şirketler zaten yıllık milyon dolar ciro yapan şirketler diyelim ki onlar battı sürecinizi başka bir firmadan devam ettiririz bunda da bir sorun yok.
-
@eb3vize-com size bir soruda boyle kasinti tutuyorsa,yarin birgun birsey olumsuz olsa hizmet parasiydi kusura bakma deyip dosyayi kapatirsiniz.Konusma tarzinizdan bunu anladim.Daha profesyonel bir cevap beklerdim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum