Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• E@Mr-Yavuz evet düzelttim şimdi 2023 dogrusu çok tşkler uyarınızdan dolayı

• @gucarslan Bey merhaba dosya taşımak için birçok ülkeye mail attım ama geri dönüş olarak beni ustraveldoc.com adresine yönlendiriyor giriş yapmam gerektiği yazıyor yanlış birşey yapmaktan korktuğum için size sormak istedim bu konu hakkında bilginiz var mı internetten kontrol ettim yasal bir site gibi ama bilemedim şimdiden teşekkürler

• @Taylan-Elik, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@gucarslan Bey merhaba dosya taşımak için birçok ülkeye mail attım ama geri dönüş olarak beni ustraveldoc.com adresine yönlendiriyor giriş yapmam gerektiği yazıyor yanlış birşey yapmaktan korktuğum için size sormak istedim bu konu hakkında bilginiz var mı internetten kontrol ettim yasal bir site gibi ama bilemedim şimdiden teşekkürler

bahsettiginiz site degil ama su siteye yonlendiriyorlarsa sorun yok: https://www.ustraveldocs.com

burasi da AIS gibi randevu ve belgeler konusunda ABD konsolosluklarina yardimci olan araci bir kurum. Guvenilirdir.

• @crazycells teşekkür ederim bi tedirgin olmadım değil giriş yaparım olmadık şeyler yaparım diye bi sormak istedim sağolun

• @crazycells tekrardan birşey sormak istiyorum acaba böyle bi maille karşılaşan var mı varsa sonrasında ne yaptılar şimdiden teşekkürler

• @Serap-2, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Berkay-BHR Evet mutlaka teyit edin. Mülakata gittiğiniz zaman sağlık sonuçları 30 günden fazla diye sorun çıkmasın.

Serap Hanım merhaba,

Konuyla ilgili klinik ile görüşme sağladım:
    "Bizim önerdiğimiz zaman aralığı bu yönde Şu tarihte geleceğinizi şart koşamayız 6 aylık geçerlilik süresi mevcut ama tabi onaylandı ise o gün muayene gelebilirsiniz , " dediler.

Sizleri de bilgilendireyim istedim. :slightly_smiling_face:

• ⭐⭐⭐⭐

@Berkay-BHR Tamamdır, çok sevindim, bilgilendirme için teşekkürler.

• Merhaba, mülakatlar 10 binlere kadar gelmişti en son. Ağustos mülakatları ne zaman dağıtılır? 12 binlere mülakat verilir mi acaba

• @Onur-Afacan bu hafta içinde dağıtım olur yüksek ihtimalle kaça kadar gelir bunu tahmin etmek zor

• Arkadaşlar Ankara konsolosluğuna mail iletmek istiyorum, işe yaramayacaktır büyük ihtimalle ama denemek istiyorum. Hangi adrese atabilirim acaba

Çok teşekkürler

• @bates7 konsolosluğun sitesindeki adrese yazabilirsiniz ama sizinde dediğiniz gibi işe yaramayacak maalesef mail atmanız

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Berkay-BHR Yanlış başlık! 2023 Mülakat deneyimleri başlığına yazmalısınız :)

• Merhaba, basılmış vizede ''212 (g) (2) (b) '' şeklinde düşülmüş dipnot'un anlamı bazı aşılardan muaf olduğumuzun doktor tarafından tasdiklenmesi mi acaba ? Ben internette araştırdığımda o şekilde gördüm fakat bilgisi olan var mı diye buraya da sormak istedim :)

• Merhaba, çocuğumun nüfus kayıt örneğini nereden alacağım bulamıyorum.. yardımcı olabilir misiniz?

Edit: Bir sorum daha var. Ais kaydına dair herhangi bir evrak götürmeme gerek yok değil mi? sistemden zaten görüyorlar kayıt yaptığımı?

• @m3hm3t85 çocuğunuz için kendi nüfus kayıt örneğinizden bir adet daha ekleyin. Ais kaydı istenilen evraklar arasında yazıyor yinede yanınızda bulundurun derim bizden teslim almamışlardı ama temkinli olmak önemli

• Merhabalar arkadaşlar,
    Ben adjustment yaptım çünkü Amerika'da F1 statüsü ile duruyorum. Sormak istediğim bir durum var görüşmelere giren arkadaşlar var alanlar var herkesi öncelikle tebrik ediyorum. Ben durumu pek anlayamadım Martta evraklarımı gönderdim parmak izimi Nisan da verdim fakat sonrasında bir action alamadım case den bu durum sıralamaya göre mi gidiyor biliyor musunuz? Yani adjustment da 27 bin ve sonrası alan var mı? Durum şuanda neye göre ilerliyor yada bilen var mı?
    Dosya Numarasi: 2023EU27XXX
    Recept notice for fingerprint : 01/04/2023
    Fingerprints were taken: 28/04/2023

• Merhabalar herkese! Öncelikle hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Bu zorlu ve yıpratıcı süreçte herkesin hakkında hayırlısı olmasını ve hepimizin gönlünden geçene kavuşmasını temenni ederim. Arkadaşlar benim size bir sorum var. Bildiğiniz üzere bu yılki GC sürecimiz normalden çok çok yavaş ilerliyor. Bu durumda ben de farklı yollar bulmaya çalıştım ve ABD’den doktora kabulü aldım. Fakat GC süreci Eylül ayının sonuna kadar süreceği için bu zaman aralığında F1 vizesine başvurmak ne kadar mantıklı olur bilemedim. Yani hem GC dosyası hem de F1 dosyası Ankara Konsolosluğu’nda olması sizce bana bir sıkıntı çıkarır mı? Mülakat maili alacağıma dair ümitlerim tükenmeye başlasa da hala küçücük bir ihtimal de olsa beklemek isterim açıkçası Eylül ayı sonuna kadar. Fakat sizce bu durumda ne yapılmalı fikirlerinizi merak ettim. Şimdiden fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

• @lumos merhabalar, ben aylar önce dosya taşımak için Viyana’ya yazdığımda Viyana Konsolusluğu dosyanızı kabul ediyoruz dedi normalde Ankara’da olacaktı, dosyam taşınmış oldu mu yoksa ben bunu kcc ye ya da Ankara konsolosluğuna bildirmem mi gerekli ? Cevaplarsanız çok sevinirim

• ⭐⭐⭐

@negesaglam Merhaba, KCC'e mail atarak dosyanizin tasinip tasinmadigini sordulamanizda fayda var. Dosyanizin nerede oldugunu ogrenmek uzere mail atabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k