Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
-
Herkese iyi forumlar.
Depremzedelere tanınacak olan vize kolaylığı ile ilgili olarak naçizane ben de biraz araştırma yaptim.
Detaylar ile ilgili henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı. 29 Mart tarihinde detaylar verilecek dendi ancak şimdilik bir netlik yok. -
@levo benimde okumuş olduğum haberlere göre deprem bölgesindeki vatandaşların TPS statüsüne alınmayacağı olmustu. Siz hangi kaynaktan 29 Mart’ta açıklama olduğunu okumuştunuz
-
@waterman İyi forumlar. Bu bilgim youtube'de özellikle kanada hakkındaki önemli bilgilerin aktarıldığı Turkish voice of Canada adlı youtube haber sayfasından gelmekte. O sayfanın sahibinin en son canlı yayın yaptığı bir videoda IRCC göçmenlik bakanı ile yaptığı röportajda bakanın söylemelerine dayaniyor. Videonun linkini ekliyorum. (Umarim bir sorun olmaz)
Ikıncı dakikada bakanla görüşme başlıyor.
https://youtu.be/pjZbuSVbodc -
@talk_an, içinde söyledi: Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
Selamlar,
Kahramanmaraş ta yaşıyorum yani depremzedeyim. Depremzedeler için vize kolaylığı sağlandığı haberleri gördüm. Depremzedeler için ayrı bir başvuru ya da program göremedim. CUET programı ile bir ilgisi var mı aceba bunun? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Evimiz ağır hasarlı, kiralayabileceğimiz ev yok, eşim memur tayin istedik cevap yok. Resmen perişanlık halimiz. Bir umut oldu bu depremzedelere vize kolaylığı sağlanması.
Teşekkürler..
CUAET cok baska bir program, depremzedeler ile herhangi bir alakasi yok, CUAET programi sadece Ukraynalilar icin. Eger Ukraynali esiniz ile deprem bolgesindeyseniz sadece ancak o zaman surecinize belki biraz hizlandirmak gibi bir katkisi olur ama onun disinda depremzedelere bir artisi yok.
Ayrica yine bildigim kadariyla depremzedelere ayri bir program da yok, sadece burada akrabasi olan, hali hazirda oturumu olan veya burada ogranci/calisan kisiler icin tekrardan uzatma basvurulari yapilabiliyor ve bu basvurulardaki ucret kaldiriliyor. Ayrica depremzede kisiler vize basvurusu yaptiginda basvuru oncelige aliniyor, yoksa ozel program acilmasi soz konusu degil. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese merhabalar
Benim vize onayım 8 ay önce gelmişti fakat gönderemedim bu durumda ne yapabilirim konu hakkında bilgisi olan Yardımcı olursa çok sevinirim -
@ilkerayan, içinde söyledi: Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
Herkese merhabalar
Benim vize onayım 8 ay önce gelmişti fakat gönderemedim bu durumda ne yapabilirim konu hakkında bilgisi olan Yardımcı olursa çok sevinirimsize gelen pasaport talebinde 30gün içinde pasaportunuzun IRCC tarafından teslim alınmış olma zorunluluğu var, muhtemelen bu onayınız artık iptal olmuştur. tekrar başvurabilirsiniz sanırım.
Your passport must be received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada within
30 days from the date of this letter. Failure to do so could result in the refusal of your application.
Please ensure that a copy of this letter is included with your passport. -
Merhaba eşim ukraynali canada cuet vizesine başvurdum parmak izini 02.11.2022 verdim eşim vizeyi aldı 6 ay bitti ben halen bekliyorum acaba writ of mandamus baş vurabilirmiyim böyle bir hakkım var mı
-
Merhaba ukraynalıyla kaç senedir evli olup olmadıgınıza bakıyolarmı? otelden bitane rasgele bulup evlensek olurmu
-
Merhaba 2018 yılında resmi olarak evliyiz eşim ve oğlum Ukrayna vatandaşları ben Turk vatandaşıyım bana sen hiç başvurma bu sadece Ukrayna vatandaşları için red yersin aile oturumu almak için uğraşırsin diyorlar Bu CUET programı ile Voze alan Türk vatandaşları var mı teşekkürler
-
Merhabalar,gckey sitesinde problemmi var login olamıyorum
-
@Nesil-Günay, içinde söyledi: Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
Merhaba 2018 yılında resmi olarak evliyiz eşim ve oğlum Ukrayna vatandaşları ben Turk vatandaşıyım bana sen hiç başvurma bu sadece Ukrayna vatandaşları için red yersin aile oturumu almak için uğraşırsin diyorlar Bu CUET programı ile Voze alan Türk vatandaşları var mı teşekkürler
sorun yok başvurabilirsiniz.
-
buna gerek yok, IRCC arayıp derdinizi anlatabilirsiniz.
-
Herkese merhabalar nisanlım ukraynalı 1 senedir beraberiz ve bebek bekliyoruz resmi evliliğimiz yok fakat hastahaneden nisanlımın 3 aylık gebe olduğunu ve babasının da ben olduğuma dair rapor alarak vize başvurusu yaptık kendisine parmak izi almak için randevu verildi fakat bana henüz verilmedi. Bu şekilde bekleyen çok insan varmış, biz gerçekten bir çocuk sahibi olacağımız için Kanada da yaşamak istiyoruz, cuaet programinda law partner seçeneği mevcut o seçenek ile bende başvurdum sizce şansım nedir? Ve biyometrik randevu ne zaman verilir
-
@sgt-sergey merhaba benim eşimde ukraynalı şimdi bizde başvurusu yapacağız eşimin üzerinden benim pasaportum şuan yok ilk başvuru için gerekli mi cevaplarsanız sevinirim
-
@Cnkasr Öncelikle iyi forumlar. Yanılmıyorsam Eğer elinizde pasaport yoksa seyahat belgesi ile de gecebiliyorsunuz. Ancak o belgeyi nasıl alabileceğinizi bilmiyorum.
-
@levo teşekkürler
-
Merhabalar bu program Ukrayna vatandaşları için hala devam ediyor mu ,temmuz ayı son muydu?
-
@unamik 15.07.2023 son idi ,,,
-
Bilgi olsun diye yazıyorum. Şubat 7 de cuaet'e başvurduk. Ben hala bekliyorum bugun 27.11.2023, 10 ay oldu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum