Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek

Kanada
51 25 6.3k 24

Benzer Başlıklar

• İnternship ve College ile Kanada vatandaşlığı hakkında bilgi

Kanada internship kanada college
    8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    Atlantis00A
    @Ping-PONG Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)
  • İş için Türkiye’den Kanada'ya gitmek

Kanada
    8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    okidoki19O
    Merhaba abim için; bir soruma cevap ve fikirlerinize ihtiyacım var. Kanada’da açılalı bir yıl olmayan bir restoranda çalışmak için Türkiye’den 3 arkadaş isteği var bunlardan bir taneside abim. (İş yeri sahibi vs birbilerini tanıyorlar, güvenilir 2-3 kişi istedikleri için böyle bi durum doğdu) İş yeri bir referans mektubu ile 3 arkadaşı çalışmak üzere Kanada’ya davet edecek. Abimin henüz pasaportu vs olmadığı için o işlemleri halletmek için işe koyuldu ve vize işlemleri için bazı dökumanlar istemişler genel şeyler. (hatalı bina raporu istenmiş sanırım genel dokumanlar olduğu için öyle yazıldığını düşünüyoruz.) Sorum şu ; abim ,eşi ve çocuğunu yanında götürebilir mi ? Ve Türkiye’den Kanada’ya böyle bir durumda ne gibi süreçler işleniyor ? Bir danışmanlık firması ile bu işi yapmak istiyor abim. Sizlerinden mutlaka dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi almak istiyorum yinede. Teşekkürler. Eğer başka sorularımda olursa “abimin bana ilettiği” şimdiden affınıza sığınıyorum. Her an yaşadığımı durumlar değil çünkü.
  • Kanada ilaç fiyatları

Kanada
    2
    1 Oy
    2 İleti
    426 Bakış
    CalibraturboC
    ögrenci olarak yıllık 900 cad ödeniyor new brunswickte
  • Can Plus Programı Devam Ediyor mu?

Taşındı Kanada kanada vizesi can plus
    2
    0 Oy
    2 İleti
    992 Bakış
    crazycellsC
    @mhsa Can Plus Programı Devam Ediyor mu? içinde söyledi: Merhaba, ABD'den B1/B2 vizem var fakat henüz ABD'ye giriş yapmadım. Turistik olarak gittiğimde Kanada'yı da ziyaret etmek istiyorum. Bu sebeple ABD vizesi olan kişilere kolaylık sağlanan Can Plus programını inceledim fakat detaylı bir kılavuz bulamadım. 1- 2018 yazı itibariyle başvurular ile ilgili prosedürlerde bir değişiklik yapıldığı bazı kaynaklarda yazıyor, bunlar nelerdir? 2- Can Plus programı ile başvuruda konsolosluğa gitmek gerekiyor mu? (Son değişiklik kapsamında artık gidilmesi gerektiği gibi bir bilgi var.) 3- En yalın haliyle izlemem gereken adımlar neler, yardımcı olur musunuz? Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/340/kanada-plus-vize-basvurusu-can-visa
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k