Kanada'nın depremzedeler için vize ve göçmenlik başvuru önceliği
-
merhaba 5 mayıs tarihinde kanadaya depremzede olarak başvuru yaptım ama hala bir sonuç alamadım. bu kadar uzun sürmesi normal mi. internette 15 iş günü içerisinde sonuçlanıyor diyordu.lütfen yardım
-
@bilinmez21, içinde söyledi: Kanada'nın depremzedeler için vize ve göçmenlik başvuru önceliği
merhaba 5 mayıs tarihinde kanadaya depremzede olarak başvuru yaptım ama hala bir sonuç alamadım. bu kadar uzun sürmesi normal mi. internette 15 iş günü içerisinde sonuçlanıyor diyordu.lütfen yardım
Tam olarak ne icin basvuru yaptiniz?
Depremzedeler icin aciklanan su surecten mi bahsediyorsunuz?
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/earthquakes2023.html
-
depremzede olarak orada geçici konaklamak istediğime dair başvuru yapmıştım.sağlam bir cv'm var evimin ağır hasarlı olduğuna ,diğer aile üyelerimin yaşadığı evin orta hasarlı olduğuna dair belgeyi sisteme yüklemiştim.
-
@crazycells evet o süreçten bahsediyorum.depremzede olarak orada geçici barınma isteği için başvurmuştum. iyi bir cv'm var .kendi evim ağıt hasarlı,ailemin evi orta hasarlıydı ama hala sonuç bekliyorum.
-
@bilinmez21, içinde söyledi: Kanada'nın depremzedeler için vize ve göçmenlik başvuru önceliği
@crazycells evet o süreçten bahsediyorum.depremzede olarak orada geçici barınma isteği için başvurmuştum. iyi bir cv'm var .kendi evim ağıt hasarlı,ailemin evi orta hasarlıydı ama hala sonuç bekliyorum.
merhaba, son durum nedir?
birde merak ettiğim şey,
vize gelince, 25eylül den önce gidip çalışma iznine başvurmak
gerekiyormu? yoksa zamandan bağımsızmı? bilginiz varmı? -
forum uyeleri bu durumdan muzdarip olan yok mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum