Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada'nın depremzedeler için vize ve göçmenlik başvuru önceliği

Kanada ve Diğer Ülkeler
6 4 958 3

Benzer Başlıklar

• ABD mi, İrlanda mı, Dubai mi?

Kanada ve Diğer Ülkeler yurtdışı abd abd de yasam vize reddi i̇ş fırsatı
    3
    0 Oy
    3 İleti
    351 Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @Seren Merhabalar 2022 yılında irlandaya dil okuluna eşim ve ben başvurmuştuk sebebi Work and Study ile gitmekti irlandanın türkiye ile ankara anlaşması olduğu için orada oturum almak niyetim vardı bu yüzden öncelikle dil okuluna gitmem gerekiyordu şöyle bir durum vardı eşimle ben aynı anda başvurursak bizi red edeceklerini söylediler çünkü bir çok türk bu yöntemle gidip ankara anlaşmasını kullanarak kaldığını söylüyorlardı başvururken ben ayrı başvurdum sebebini sorduklarında çalıştığım firmadan bir yazı aldım çalıştığım firma ithalatçı bir firma türkiyenin ilk 100 de yer alıyor aldığım yazıda firmamız bünyesinde 8 yıldır çalışan personelimiz yurt dışı programlarımıza müşteri ilişkilerinde daha verimli çalışmassı adına sponsor oluyorum diyerek yazı almıştım direk kabul edildim eşim iş yeri yazı vermedi normal olarak başvurdu red yedi bu yüzden bnden gitmekten vaz geçmiştim irlanda düşünüyorsanız güzel bir sebep sunmanızı tavsiye ederim maddi anlamda yük olacaktır
  • İngiltere 2 kişi grup vize başvurusu

Kanada ve Diğer Ülkeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    277 Bakış
    Q
    Merhaba, Danışmanlık acentaları artık fahiş fiyatlar talep ediyor. O sebepten en güvenilir kaynak olan sizlere danışmak istedim. Bildiğim kadarıyla ingiltere vize başvurularında maddi duruma fazlasıyla dikkat ediyor. Ben bir beyaz yaka olarak başvuruda bulunacağım ama beraber gitmeyi düşündüğüm arkadaşım şirket sahibi ve maddi durumu oldukça yeterli. İkimiz tek bir başvuru üzerinden onun sponsorluğunda gibi plan yapıp başvuru yapabilir miyiz? İngiltere konusunda pek bir bilgim olmadığı için temel seviyeden soru sormuş olabilirim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
  • İngilizce dil eğitimi alırken çalışabileceğimiz ülke/ulus

Kanada ve Diğer Ülkeler
    21
    1 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    T
    @mikael haklısınız fakat araştırılacak yerleri bilmiyorum. Facebook, ekşisözlük, forum siteleri vs taradım. Youtube da videolar orda da hep acentaya gidin diyorlar. Kimiside sizin gibi acentalar daha kötü yönlendirebilir diyor. Bilgili birini bulmak zaman alacak galiba:) zaten hemen yarın gitme niyetinde değilim araştırmaları yapıp doğru zamanda doğru şekilde gitmek istiyorum bakalım hayırlısı. Avustralya olmaz yaşanılabilir x ülkesi olur ama TR artık kafada bitti.
  • Greencard'dan Ümidi Kesip Başka Ülke Vatandaşlığı Arayanlar

Kanada ve Diğer Ülkeler
    6
    4 Oy
    6 İleti
    13k Bakış
    crazycellsC
    @murat-imsiyatoğlu su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/197/kanada-göçmenliği Kanada icin nitelikli gocmen alimi programi var... Bunun disinda ABD'de is bulup calisma vizesi de alabilirsiniz (H1-B, L), bu calisma vizeleri ile genelde 5-6 sonrasinda Green Card'a basvuru yapiyorsunuz. https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k