Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari
-
Pennsylvania eyaletinin Pittsburgh sehrindeki restoranimiz icin asci (cook), sofor (driver) ve assistant manager pozisyonlari ariyoruz.
ABD'de calisma izni olan arkadaslari bizimle calismaya davet ediyoruz, eger kalinacak yer lazimsa hazir. Kira ve security deposit sorun degil, odemeyi su an ben yapabilirim, maastan da borcu keseriz. Saatlik ucreti, ise gore 11-16 dolar arasi. Ilgilenen arkadaslar bana ulasabilirler:
Aysan Guvenal (+1-412-721-0311)
Pizza Salerno
Adres: 510 station street 15017 -
7-8 ay sonra gelebilirim numaranızı kaydetsem gelmeden önce arasam olurmu. green card mülakatını bekliyorum
-
@jammel tabi geldiginizde bana ulasabilirsiniz.
-
@aysan-guvenal teşekkür ederim.
-
@jammel Birsey degil .
-
Ameika sartlarinda saatlik 11 16 $ cok yuksek bir rakam degilkihaftada 440 yada 640$ yapar ayda 1800-2500 arasi yapar birde bunun vergisi var en az%20 25 vergiye gider sadece ev kiralarinin 1000$ basladigini dusunursek geriye ne kaldiki
-
@huseyin Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari içinde söyledi:
Ameika sartlarinda saatlik 11 16 $ cok yuksek bir rakam degilkihaftada 440 yada 640$ yapar ayda 1800-2500 arasi yapar birde bunun vergisi var en az%20 25 vergiye gider sadece ev kiralarinin 1000$ basladigini dusunursek geriye ne kaldiki
Her bolgede yasam standartlari ve hayat pahaliligi farkli oluyor sayin @huseyin
Her sektor ya da isyeri butcesine gore belirliyor tabii ki maaslari, kiyaslama yapmaniz icin soyleyeyim, Pennslyvania'da minimum saatlik ucret $7.25 -
@crazycells nisan mayıs gibi olurmu bende pitsburgh düşünüyorum aile ile bilginiz varmı şehirle ilgili..
-
@mustapha Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari içinde söyledi:
@crazycells nisan mayıs gibi olurmu bende pitsburgh düşünüyorum aile ile bilginiz varmı şehirle ilgili..
Direkt @Aysan-Guvenal Bey'e sorun isterseniz sayin @mustapha , ilan kendisine ait, ben sadece foruma tasidim :)
Pittsburgh ile ilgili sorunuzu su konuda sormanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/35/pennsylvania -
@Aysan-Guvenal, içinde söyledi: Pittsburgh PA'daki restoranimiz icin cook, driver ve assistant manager pozisyonlari
@jammel Birsey degil .
hala gecerlimidir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg