@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@Yıldıray81 sağol yıldıray öyle yapayım. özelden de yazdım umarım müsaitlerdir dönebilirler
@raskarnos Rica ederim kardeşim. 42 yaşındayım bu arada 
En son sayfada KCC numberımı sıfırlar olmadna girip confirmationa tıkladığımda hiçbir şey olmuyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
@Yıldıray81 https://www.bizbuysell.com/ bu site üzerinden satılık işletmelere baktım. 2024 yazında gezmeye diye gidip belki bir iş imkanı yakalayabilirim. Gezmek için gidecektim ama hem iş hem geziye döndürebilirim.
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ahuramazda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gnollzy confirmation number için ekranın fotosunu çekmiştim. baktım şimdi 8 kasım saat 02:45’te formu doldurmuşum
Biz ilk yarım saatte doldurmakla hatamı ettik acaba,,
valla hocam ben 2017 ve 2018de büyük heveslerle başvurmuştum fakat fotoğrafı kendim telefonla çekmiştim. çıkmayınca da bize çıkmaz demiştim. pasaportum yok, geçen sene başvurmadım. bu sene kız arkadaşım ısrar etti. ben de unutmuştum son gün hatırlattı gidip biyometrik fotoğraf çektirdim gece de dur şuna bi başvurayım dedim. kendimden umutsuzdum çünkü bi kere yanlış fotoğrafla katılırsam bi daha sistem asla kabul etmiyor denmişti. kız arkadaşımın da ilk çekilişiydi. ona çıkar belki diye düşündüm. sonuç: kız arkadaşıma çıkmadı, bana çıktı.
@feedermann kardeş süreci imzanıza taşıyın buradan sorun sorularınızı.
@Yıldıray81 özür dilerim
genç gösteriyorsunuz o yüzden. abi demem gerekirdi..
Allah rızası için biliyorsanız yardım edin. case numberim düşük olduğu için eksiksiz doldurmayı planlıyorum ve dosyayı tekrar açtırıp sıramı kaybetmek istemiyorum
henuz ds260 formunu doldurmadim
bi aile dostundan adres ve tel numarasi bekliyoruz
tavsiyeleriniz oluir mu hemen doldurayim mi acaba?
telegram grubu vs biliyor musunuz acaba?
özel mesajdan da yardımcı olacak arkadaşlar varsa bekliyorum.
çok teşekkür ederim
@Abba-Bugr kardeş para lazım.Turist ile gidip orda yatırımcı vizesine geçiyorsun.Ama gc alamıyorsun o vizeyle.İşletmeni devamlı çalışır tutman lazım.Vizeyi almakta kolay değil.Uzun ve yorucu süreç.
@raskarnos Senin canın sağolsun.. Maksadım takılmaktı..
Ds260 formunda cocukların formunu doldururken başvuru sahibi ,avukat ,3 şahıs şıklar var 3 şahsımı seçmeliyiz
greencard çıktığı için lottery'de gönderdiğim bilgilerin doğru olup olmadığını kontrol etmek istiyorum bunun için ne yapabilirim? işte doğum tarihim falan doğru mu diye kontrol etmek istiyorum
Merhaba, Amerika için önerebileceğiniz kapsamlı bilgiler veren Youtube içerik üreticileri var mı arkadaşlar sizin de takip ettiğiniz?
Mümkünse GreenCard özelinde olursa memnun olurum.
@Evren-1 burda çok içerik var. Youtube da o kadar detaylı bulamayabilirsin.Sana tavsiyem forumdaki 2023 iletilerini uygun vaktin de aşamaları dikkatlice okuman.
@radyogaga Merhaba, tebrikler. Eger DV2024 talihlisiyseniz, sorulariniza saglikli cevaplar alabilmek icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyiniz. DV2024 surecini daha saglikli takip etmek icin ise sizi, DV2024 Green Card Lotosu Aşamaları basligina yonlendiriyorum.
@USA umut fakirin ekmegi belki bir ihtimal cıkar 
@Evren-1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba, Amerika için önerebileceğiniz kapsamlı bilgiler veren Youtube içerik üreticileri var mı arkadaşlar sizin de takip ettiğiniz?
Mümkünse GreenCard özelinde olursa memnun olurum.
Sayın @Evren-1 forumda sürece ilişkin her türlü konu hakkında bilgi bulabilirsiniz. Müsait olduğunuzda forumun başlıklarını incelerseniz burası derya deniz. İçerik üreticileri elbette yol gösterir ancak burada sayısız isimsiz kahramanlar var kendileri gidemesede yılların getirmiş olduğu deneyimleri karşılıksız paylaşıyorlar. Umarım Amerika süreciniz en sağlıklı şekilde huzurla ve mutlulukla geçer.
Turistik vize ile gidip, iltica başvurusu yapmak istiyorum, geçerli sebeplerim var.
Konu hakkında bilgi sahibi var mı ?
Arkadaşlar Merhabalar iyi akşamlar green card çekiliş hakkı bizde kazandık. Öncelik sorum şu olucak ilk defa yazıyorum . Bizim 7 ve 5 yaşlarında çoçuklarımız var.Çoçukları ilk baş götürmek istemiyoruz . Düzen kurduktan sonra alıcaz. 4 5 ay sonra böyle bir şey olabilir mi yoksa çoçuklar da kesin gelmek zorunda mı.
@raskarnos senin yerinde olsam ds260 ı acil şekilde doldurup yollarım ( forumda var video çok kolay) , zaten danışmanlar sana burda yaşınla ilgili sorunda yardımcı olamaz çünkü doğru 1 dir ve yazmak zorundasın.Sonra yaş sıkıntından dolayı acil olarak başka ülkede mülakat seçenekleri araştırmalısın.. Yani para verdiğin danışman bunları söyleyecek ..sen önce ds260 a odaklan