Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @JesusLord Hayatları kurtulmuş demektir, eğer ki çalışma ve oturum olaylarıda hallolduysa. Burada bir araba ve bir ev için 30 sene kredi çekip ödeyeceğine orada insan olduğunu hatırlarlar hiç değilse :D

• ⭐⭐

@radyogaga elinizde hangi liseye ait mezuniyet belgesi varsa o lisenin bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır

• Silindi.

• İllegal yollarla gitmek bana ters açıkçası. Bi hayal uğruna hem parandan hem hayatında olma ihtimalin var. Olumlu olumsuz bakınca olaya olumsuz yönleri daha ağır basıyor.

Zaten bu kadar illegal yollarla gidilmesinden dolayı konsolosluklar artık her vizeyi reddetmeye başladı. Bu insanlar yüzünden burda ciddi uğraşlar veren kişiler belki de reddediliyor.

• Müzmin kazanamayan olarak hayaller DV2025 olarak bende burada yerimi alayım

• @Birgariphayat emin olun çoğu kişi plan yapmadan gidiyor biri gidiyor ben eşcinselim der iltica yaparım diyor ama plan yok adama soru sorunca tıkanıyor

Facebook gruplarına bakarsanız eğer insanlar toplaşa toplaşa gidiyorlar biri ben gideceğim diyor gelmek isteyen varmı sonra 20-30 kişi buluşup yola çıkıyorlar birde sanki iyi bir şeymiş gibi insanları teşvik ediyorlar

Yanlış anlaşılmak istemem iltica yapmayın demiyorum kimseye ,ilticalik bir durum varsa yapın zorunlu kalınırsa yapın ekonomi kötü diyede yapılmaz iltica zaten bunu söyleyen olursa daha sınırda adamı şutlarlar

• silindi.

• Abd çıkar nedeniyle almadığımız ihtiyaçları almaya girişiyorum :)

• @Sabri-FT zaten kanıtlayın diyorlar ki bu da çok zor nasıl kanıtlayacaksın zaten yalandan gidiyorsun :) Yapılacak iş değil bence Green card çıkana kadar TR ye dönemeyeceksin anne baba kardeş unut yani.En az 8-10 yıla çıkıyor o da mahkeme lehine karar verirse .Bazılarının söylediğine göre GC çıksa bile TR ye gidemiyorsun ,riskli vatandaş olmayı bekliyorsun .Kim öle kim kala

• @Cemda Hiç akıl karı değil illegal, en güzeli legal..

• Bizler yine de legal yöntemlerle gidelim. Güzel düşünelim, hayallerimizi kuralım, inanalım ve bol bol dua ederek sabredelim. O süreçte de birikimlerimizi yapalım.

• @Cemda hadi bir şekilde lgbt olduğunu kanıtladi GC'da verdiler ama Türkiye'ye dönerse adamdan GC geri alırlar eğer ülkede de durum düzelirse (Türklerin lgbt hakinda düşünceleri değişirse) o zaman sıkıntı yok GC aldıktan sonra istediği gibi ülkesine gidip gelebilir

• Yeşilkartforumla tanışmadan önce de sonrasında da fikrim değişmedi legal olan neyse benim için doğrusu odur. Bugün illegal şekilde ABD'ye gidip bir şekilde orada tutunabilmenin yollarını bulmuş insanları eleştirirken bu davranışı bizim yapmamızın çok ironik olacağı kanaatindeyim. Bu hususta @hdemircanusa 'a sonuna kadar katılıyorum bu forumda belki de bizim yaşımız kadar başvuru yapıp umut besleyenler var bir gün ağızlarından böyle bir şey yazdıklarını duymadım/görmedim. ABD'ye gitmek tabiki çok önemli burada hepimiz aynı hayali paylaşıyoruz lakin arkamızdakilere zarar vererek gitmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Sayın @semavi 'nin sevdiğim bir sözü ABD siz ne iseniz onun daha fazlasıdır. İçinizde ne taşıyorsanız onun ortaya daha rahat çıkmasına ortam/alan hazırlıyor demişti. Eğer yanlış yazdıysam sayın @semavi beni düzeltecektir. Burada son kararın size ait olduğunu anlamakla beraber bir kez daha legal yolların kullanılmasını tavsiye ederim.

• @Sabri-FT Bizim toplum düzelmez hocam :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @Sabri-FT GC aldıktan sonra TR ye gidenler varmış ama avukatlar buna garanti vermiyorlar görüşmelerde geri dönememe ihtimali var

• Yerimi alayım :),umarım Dv-2025'de şans yüzümüze güler.

• @Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Sabri-FT Bizim toplum düzelmez hocam :beaming_face_with_smiling_eyes:

Düzelse şaşarım 😅

Bazen ilerki seçimlerde 💡 kazansa da cezalarını çeksin diye düşünmüyor değilim 🙂

• @Sabri-FT :light_bulb: bu sefer patlayacak gibi geliyor ama var bir umut :D Her şeye rağmen devam edilirse, ki yine de olma ihtimal var o zaman neler konuşuruz hiç bilmiyorum

• @Cemda, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Sabri-FT GC aldıktan sonra TR ye gidenler varmış ama avukatlar buna garanti vermiyorlar görüşmelerde geri dönememe ihtimali var

Evet gidenler var ama nasıl ABD ve TR'nin ortak vizesiz ülkeleri üzerinden seyahat ederek

Örneğin ABD a ülkesine vizesiz giriş mümkün TR'nin de a ülkesine vizesiz giriş haki var
    Yapan varsa bu yöntemle yapıyordur

• @Uçan-hollandalı muhalefet kazansa bile önümüzdeki 5-10 yil ülkenin toparlanması zor

💡Kazansa da kazanmasada yani her şekilde TR'de gençliğimiz pek yaşayamayacağiz😟

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k