Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Kesinİzmirli En iyisini yapıyorsunuz, geçen gün pazardaydım iki kadın gördüm çocukları hakkında konuşuyorlardi Greencard a başvurmuşlar falan diye, ben de az da olsa kulak misafiri oldum malum pazar yeri zaten sıkışık oluyor. Abla finansal durumdan konuyu açtı arkadaşına "çıkarsa çocuğumu nasıl göndeririz acaba diye" tam o anda yarıldım ben
yani işin özü dediğiniz gibi hocam sessizce işi halletmek şart oldu -
@avar forumda küfür ve hakaret içeren iletiler paylaşamazsınız, bu forum kurallarına aykırıdır. forumdan belirli bir süre uzaklaştırıldınız. kurallara uymamaya devam ederseniz kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.
-
Ben nedense pek üzülmedim çıkmadığına. Düşünsenize sizin gibi dünyanın pek çok ülkesinde has not been selected i görüp hayalleri yıkılan yüzbinler var, yalnız değiliz ya da tek değiliz. Şans epey düşük, kaderimizde yokmuş diyelim.
-
Herkese iyi haftalar. Nasılsınız?
-
@Sabri-FT 2022 dosyaların süreçleri devam ettiği için istatiksel veri % lik anlamda dolmadığı için listede yer almıyor 2021 i güncel kabul edebilirsiniz
-
Silindi.
-
Rezalet bir hafta sonundan sonra, haftanın ilk günü hiç keyif vermiyormuş onu anladım. Umudumuz bu hafta sonuna kaldı. Bu hafta sonunda da olumsuz bir durum olursa seneye olacak başvuruları bu seneki başvuru sayısının en az 3 katıyla çarpın derim. Tam tersi durumda da başvuru sayısı düşer diye tahmin ediyorum. Artık hayırlısını istemekten geçtim, hayırsız olacak olsa bile bu sene kesin istiyorum artık net anladım bunu. Bu ülkede ben bile artık nefes alamaz hale geldim. Etimle kemiğimle nefret etmeye başladım.
-
@hdemircanusa anladım teşekkür ederim

Dedim ona göre hesap yapardık kaç kişi aldı kaç kişi red aldı diye -
Yalnız kazananların yüzde 90 ı hala ds 260 formunu nasıl dolduracağız diye soruyor ve hala doldurmadılar , 2024 sayfasında görüyorum .Hiç alakası olmayan insanlara çıktı ve inatla doldurmuyorlar çok ilginç
-
@Sabri-FT Yani kabaca söylemek gerekirse , İnanılmaz rakamlar yok ortada , 1 yılın sonunda girişler genel olarak düşük denebilir
-
yine sonraki senenin sayfasındayız

-
@Cemda Kime niyet kime kısmet

-
@Uçan-hollandalı Forumu okumayada üşeniyorlar biri söylesinde hemen yapalım peşindeler ama halaaa yapmadılar , şimdiye kadar en azından o videoyu izleseler doldurmuşlardı
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@kemallacin eh işte iyi olmaya çalışıyorum, eb3 araştırıyorum vakit geçiyor öylece, siz nasılsınız.
Cumartesi günü kahroldum Murat abi bunu üstümden atmaya çalışıyorum. EB3 hakkında ben de araştırmalar yapıyorum şuan ama uzun bir vakit ayıramadım henüz
-
@Cemda her sene boyle insanlar oluyor. Bu sene telegram grubu olmadigindan, forumda daha cok soru sorulacak ve fazlasiyla okumayan kisi goreceksiniz diye dusunuyorum.
-
@Chromium çok haklısınız nasıl pasaport şartını kaldirdiysalar getirmeleri için bizim birşeyler yapmamız gerek
-
@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
yine sonraki senenin sayfasındayız

Sıkma abi canını, bir yolunu bulucaz
-
Silindi.
-
@Cemda şaşırmayın bence size DV23den örnek vereyim telegram grubunda çekiliş gününden beri tekrar eden bir çok soru oluyor üstünden 1 yıl geçti mesela. Tekrarlayan sorularıda geçtim sürecin büyük çoğunluğu geçti kaldı 5 ay DV23 sürecinin bitmesine ve hala yeni dahil olanlar oluyor mesela telegrama forumu vs sonradan buluyorlar. Çok takılmayın derim bence çünkü şöyle düşünün çok spesifik bir durum değildi aslında DV süreci pandemi öncesine hiç bir yerden bile destek almayıp sadece gelen mail ve resmi sitedeki yönergeleri takip ederek çok kendi başınıza yapabileceğiniz bir durumdu. Fakat artık bir çok ufak ama önemli detayları oluştu submit tarihi vs gibi onun için bir çok kişi kazanana kadar sürecin artık bu kadar ufak detayları bulunduğunu bilmiyor doğal olarak
-
@Murat-4 eb3 vizesi imkansız gibi bişey geliyor bana
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
113
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k