Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selam merhabalar
    Green kart görüşmesinde arşiv kayıtlı adli sicil kaydı olan arkadaşlar varsa neler olup bittiğini paylasirlarsa çok makbule geçer lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@abdullah Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı içinde söyledi:

Herkese selam merhabalar
    Green kart görüşmesinde arşiv kayıtlı adli sicil kaydı olan arkadaşlar varsa neler olup bittiğini paylasirlarsa çok makbule geçer lütfen.

Sorunuzu su konuda sormanizi tavsiye ederim:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydindaki-suclar-ve-gocmen-vize-gorusmesi/

• Herkese merhabalar benim sorum şu; Ben 2019 da nitelikli dolandırıcılık suçundan dolayı yargılandım ve deliller neticesinde beraat aldım. Bu yıl da kaçakçılık suçundan 3 ay tutuklu kaldım ve davam devam ediyor. Bahse konu suç 4 koli sarılmış sigara tütün satışı. Ben üniversite lojistik öğrencisiyim ve bu suça sebep tutuklu kalma nedenim babam'ın iş yeri olması ve babamı yakın zaman da kanser de kaybetmiş olmamdan dolayı iş yerine kira sözleşmesi bitene kadar ben ilgileniyordum arada. Konu uzun ancak sorum şu ki hagb veya beraat alırsam, greencard çekilişini kazanmam halinde vize alabilir miyim?

• @Tarkovsky, içinde söyledi: Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı

Herkese merhabalar benim sorum şu; Ben 2019 da nitelikli dolandırıcılık suçundan dolayı yargılandım ve deliller neticesinde beraat aldım. Bu yıl da kaçakçılık suçundan 3 ay tutuklu kaldım ve davam devam ediyor. Bahse konu suç 4 koli sarılmış sigara tütün satışı. Ben üniversite lojistik öğrencisiyim ve bu suça sebep tutuklu kalma nedenim babam'ın iş yeri olması ve babamı yakın zaman da kanser de kaybetmiş olmamdan dolayı iş yerine kira sözleşmesi bitene kadar ben ilgileniyordum arada. Konu uzun ancak sorum şu ki hagb veya beraat alırsam, greencard çekilişini kazanmam halinde vize alabilir miyim?

konsolosluğun takdirinde. kamu düzenine karşı işlenmiş suçlar olduğu için kabul etmeme durumları olabilir

• @mikael onların takdirinde durum ve talihsiz süreç geleceğimi etkiledi. Yine de nasip olursa şeffaf olup süreci kendilerine anlatıp dosya'yı sunacağım. Nasip de varsa hayallerime giderim.

• @Tarkovsky Merhabalar güncelleme geçmek istedim. Bugün davam sona erdi ve 5 ay hapis cezası+8300 tl de para cezası aldım. Yani hagb verdi ve hakim hiç birşeyini etkilemeyecek dedi. Umarım GC kazanırım ve onda da sorun olmaz. Benzer sorunu yaşayıp GC kazanan sürecini paylaşırsa sevinirim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |