Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Fransa'dan adli sicil kaydı talep etme sorunu

Benzer Başlıklar

• Yabancılar için e devlet adli sicil kaydı hakkında.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    326 Bakış
    crazycellsC
    @nicat, içinde söyledi: Yabancılar için e devlet adli sicil kaydı hakkında. Yabancı uyruklu vatandaşların e devletten aldıkları arşiv kayıtlı adli sicil kaydını apostel yaptırmalarına gerek varmı? Hem KCC hem de Türkiye dışındaki ABD konsolosluğu için. apostile gerek yok, ingilizce alinan belge yeterli.
  • TR'de yabancilarin adli sicil kaydi almasi

3
    0 Oy
    3 İleti
    514 Bakış
    G
    herhangi bir adliyeden alabilirsin
  • Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    TarkovskyT
    @Tarkovsky Merhabalar güncelleme geçmek istedim. Bugün davam sona erdi ve 5 ay hapis cezası+8300 tl de para cezası aldım. Yani hagb verdi ve hakim hiç birşeyini etkilemeyecek dedi. Umarım GC kazanırım ve onda da sorun olmaz. Benzer sorunu yaşayıp GC kazanan sürecini paylaşırsa sevinirim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    566 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k