DV2024 Sohbet Odası
-
Canlar 2024 talihlileri için bir grup var mı acaba? 19.xxxlerde sıram, bilgi alışverişi için
-
Daha bakmadım haftaya bakarım 🤪
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bütün sayfaalara baktım halbuki gözümden kaçmış demekki onu bekledim bu saate kadar :) iyi geceler cümletten cıkanların gözü aydın bizimde kulaklar manisa :)
Bizim kulaklar ırmağının akışına ölmeye devam 😂
-
@niyans teşekkür ederim bakabildim sonunda çıkmamış sağlık olsun
-
Sanki kart çıkacakmış gibi çıktıktan bütün prosedürleri de yalayıp yuttuk. Ortada sonuç yok. Ezberlediğim prosedürleri de artık mezara götürürüm..
-
Merhaba arkadaşlar bende bu sene talihlisiyim case number 23binlerde sorduğum kişiler gelmeyebilir yanabilir, Ankara 7 binlere kadar tek alıyor dediler? Tüm mutluluğum yarım kaldı...
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sanki kart çıkacakmış gibi çıktıktan bütün prosedürleri de yalayıp yuttuk. Ortada sonuç yok. Ezberlediğim prosedürleri de artık mezara götürürüm..
Büyük geçmiş olsun hocam. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
-
@fredyjones 21 sene bende var :))
-
- başvurumdu yine çıkmadı a dostlar, öğrenciyken başladığım mevcut işimden de ayrılmak durumunda kaldım, askerliğimi yapmadım diye yeni işe de almıyorlar. 3-5 gün sonra bankadan hesap kesim maili gelince ne ... yiyecem bilmiyorum. Diğer dertlerimin burası ile alakası yok ama içimi dökecek başka yerim de yok. Neyse kalın sağlıcakla
-
bizimde yalan oldu aman bee zaten hiç çıkacağını düşünmedim bu sene yokmuş gibi davrandım o yüzden sarsmadı. artık çıkmayacağını bile bile hobi niyetine basvururuz. maksat hayatımıza heyecan katsin 😂
-
@Riethian forumun rekoru sende o zaman gelecekte senın rekorunu egale edebilrim.:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Ben çıksın diye kendimi paralıyorum burada insanlar yakmaktan falan bahsediyor.
İşte bu pasaport şartını bu yüzden istiyorduk bu işin kıymetini anlamayan başvuramasın diye. Şimdi bir kişi oturuyor bilgisayar başına ömrü hayatından köyünden çıkmamış nenesi için bile başvuruyor...
-
@fredyjones Valla son 7 çekilişe daha girerim. 50 yaşından sonra gelecek greencardın da ... :))
-
Sağlık olsun gene olmadı, güleceğiz inşallah be...
-
"HAS NOT BEEN SELECTED" Malesef
-
Arkadaşlar ben kazandım ve ds260 formunu doldurdum . Nişanlımla evleneceğiz . Formu değiştirmeyi mi talep etmeliyiz sonrasında. Hiç formu açtırmayın diyen de var. Evlilik işlemlerini ona göre öne almak istiyoruz . Case number 24000 lerde gelir mi ? Yardımcı olur musunuz
-
-
Arkadaşlar Excel listesine nereden bakıyorsunuz
-
İlk başvurum maalesef HNBS. seneye devam. Hayırlısı olsun
-
@Esra-Siren, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar ben kazandım ve ds260 formunu doldurdum . Nişanlımla evleneceğiz . Formu değiştirmeyi mi talep etmeliyiz sonrasında. Hiç formu açtırmayın diyen de var. Evlilik işlemlerini ona göre öne almak istiyoruz . Case number 24000 lerde gelir mi ? Yardımcı olur musunuz
Gelir mi gelmez mi buna kimse cevap veremez. Gecen yilin dv talihlilerinin mulakat siralamasi daha 7000 lerde. Bu sene umit ediyoruz hizlenirlar. ds260 formunu yolladiysan artik ancak mulakat zamani aldiginda actir. Eger mulakat zamani actirmazsan arkalara atabilirler o yuzden o konuda hic ellesmeyin derim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum