NodeBB forum yazılımı için oy desteği!
-
Değerli forum üyeleri,
Pek çoğunuzun bildiği gibi forum yazılımı olarak ücretsiz ve açık kaynak kodlu (Free Open Source Software - FOSS) NodeBB'yi kullanıyoruz.
Bu yılki FOSS ödülleri için oylamalar başladı ve 26 Mayıs'a kadar devam edecek. Bu ödüle sosyal ve topluluk yazılımları kategorisinde NodeBB de aday; forumun bu yazılımını beğenen ve bu teknik altyapıyı herkese ücretsiz sunan NodeBB ekibine teşekkür etmek isteyen herkesi bu önemli oylamaya katılmaya davet ediyorum.
NodeBB için oylarınızı şuradan kullanabilirsiniz:
https://www.20i.com/foss-awards/category/community-and-social
-
oy kullandım bilginize (çekiliş sonuçları için sistem hata veriyor bu normalmi bide sizbakabildinizmi)
-
@ilkercan, içinde söyledi: NodeBB forum yazılımı için oy desteği!
oy kullandım bilginize (çekiliş sonuçları için sistem hata veriyor bu normalmi bide sizbakabildinizmi)
tesekkurler.
evet, site yogun oldugu icin hata veriyordu, ama simdi normale donmeye basladi, ben de yeni basladim kontrol etmeye :thumbs_up:
nasil bir hata aliyorsunuz? su baslikta konusalim isterseniz:
-
@admin nodebb sayesinde yeşilkartforumu daha çok seviyoruz. Oy kullanıldı destek verildi.
-
Oyladım şimdi, bu güzel altyapı ve sizlerle olan sorunsuz iletişimimiz için sonsuz teşekkürler:)
-
Oyumuzu verdik, desteğe devam.
-
elinize saglik arkadaslar, sagolsunlar NodeBB kurucularindan Baris Bey ( @barisu ) ne zaman bir problem olsa bize yardimini esirgemiyor :)
-
Oy veren herkese tesekkurler :thumbs_up:
-
Forum gerçekten mükemmel. İnsan nasıl teşekkür edeceğini bilemiyor.
Bu forumu kuranlara, destek veren NodeBB'ye sonsuz teşekkürler. Memnuniyetle oy verdim, umarım ödülü alır 🙏 -
tarafımız belli ;)

-
Voted 👍
-
elinize saglik arkadaslar :thumbs_up:
-
+1 emekleriniz icin herkese cok tesekkurler.
-
Eskiden girdiğim forumlardan daha farklı ve hoş bir tasarımı var. Evet ilk başta karışık gelse de snradan alıştım ve oyumu verdim.
-
Arkadaslar oy vermek icon son bir hafta. Oylarinizi esirgemeyin 😂 Oy veren herkese tesekkurler.
-
Ben de oyumu kullandım. İnşallah kazanan tarafta oluruz. 😄
-
We will announce the winners on Monday 12th June so make sure you come back to see who has won! görev tamam
-
elinize saglik arkadaslar :thumbs_up: oylamaya destek vermek isteyenler icin son 2 gun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg