DV2024 Sohbet Odası
-
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@BenjaminGreen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yemek molası verdikten sonra şimdi baktım eşimle beraber hnbs uyarımızı aldık.
Haftayada seçimi kaybedip hırslı bir şekilde 30'umdan sonra başladığım mühendislik eğitimimi bitirmek istiyorum.
Elbet bir gün gideceğiz.30 dan sonra mı vallamı abi
Ben de 40 dan sonra mimarlık ve tasarım fakültesini bitirdim .....
-
Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun.
-
13-14 oldu herhalde yine karavana... anlamıyorum ki kimlere çıkıyor :(
-
Arkadaşlar şu an siteye ulaşılıyor mu? Bakan kişişelr nasıl bakıyor
-
Vazgeçtim artık bakılmıyor 2-3 gün sonra bakılır, çıkıp sevinen arkadaşların sevincine ortağım, çıkmayıp üzülen arkadaşların ortağıyım
-
@mathematiche, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@BenjaminGreen 31 yasında bilgisayar mühendisliğini Yks ye girerek kazandım. 3 senede bir yandan ögretmenlik yaparken 2ç ögretim okuayarak bölüm 1.si olarak bitirdim. Tabi matematik gecmisimin olması işleri kolaylastırdı fakat korkulacak bir durum yok. Ben de mühendisliği belki GC cıkar veya yüksek lisans yaparım diye okumustum fakat o da nasip olmadı henüz. Siz de umarım bitirir ve istediginiz hayatı yasarsınız.
Bu matematikçilerin kaderi sanırım sınava girmeden duramıyoruz 😂😂😂
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@BenjaminGreen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yemek molası verdikten sonra şimdi baktım eşimle beraber hnbs uyarımızı aldık.
Haftayada seçimi kaybedip hırslı bir şekilde 30'umdan sonra başladığım mühendislik eğitimimi bitirmek istiyorum.
Elbet bir gün gideceğiz.30 dan sonra mı vallamı abi
Ben de 40 dan sonra mimarlık ve tasarım fakültesini bitirdim .....
Nasıl ? 2. Öğretim mi
-
vay arkadaş zoruma gitti be has not aldık :loudly_crying_face:
-
Benimde HAS NOT BEEN SELECTED Hayallerimiz başka bir zamana kaldı.
Green Card kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Hayırlısı olsun -
ben daha bakmadım bir kaç gün geçsin bakarım 8 kez başvurum umarım çıkar gerçi bende şans yokkii
-
@zge Tebrik ederiz umarız herşey yolunda gider ve hayallerinize sorunsuz bir şekilde kavuşabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun
-
Bu senede "HAS NOT BEEN SELECTED" çıktı. Kazanan arkadaşlara bol şanslar
-
Bizde yeni girebildik siteye. Bizi de 2 HNBS ile uğurladılar .
-
Hayal kırıklığına bile alışıyor insan. Çıkmadığı zaman bir daha başvurmayacak kadar hayal kırıklığı yaşayıp Ekim ayı geldiğinde yine aynı heyecanla form dolduruyorum
-
Uzun süre başvurup kazanamayınca hayaller iyice hayal olarak kalıyor. Bu çok acı. Şahsen ben üniversite yıllarımdan(1998-1999) biliyordum gc çekilişini ama yıllar sonra ilk defa başvurdum. Kendi açımdan çok etkilenmedim desemde (az biraz üzüldüm diyelim) burda yıllardır başvurupta ,bu çekilişle abd ye gitmeyi bekleyen bir çok insanın hayal kırıklıklarını anlayabiliyorum.Tabiki hayatın sonu değil. Yarın sabah tekrar yeni bir güne uyanacağız,ve uyandığımız her yeni bir günün ayrı bir fırsatı olacak. Yıllarca beyaz yaka olarak çalıştım,son 3 senemi de ticarette değerlendiriyorum, gördüğüm şudur ki beyaz yaka olarak çalışmamdan ziyade ticarete eğilseymişim çok farklı yerlerde olurmuşum. Biliyorum konu sadece ekonomik refah değil. Ama ekonomik refah Türkiyede yaşanabilirliği bir nebzede olsa artırıyor.
Ezcümle, bu bir çekiliş kazanamadıysak ,ya alternatifleri değerlendireceğiz ya da güzel ülkemizdeki fırsatları değerlendireceğiz. Üzmeyin kendinizi,stres sağlık için en büyük düşman.
Kalın sağlıcakla.@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Mutsuzluğumu anlatacak kelimeler bulamıyorum. Sonuçlar açıklandığından beri ruh gibiyim.
Haftaya seçim olacak onda da halkımız bize hayatı zehir edecek bir yönetim seçmeyi becerecektir eminim.
Vallahi kendimi o kadar sıkışmış hissediyorum ki. Boğuluyorum resmen.
-
silindi.
-
Maddi manevi güçlü hazırlanmıştım fakat 2x hnbs üzdü.
-
DV 2024 istatistiklerini gerçekten çok merak ediyorum. Muhtemelen 1 milyonun üzerinde bir başvuru sayısıyla tarihi rekor kırılmış olabilir
-
kazanamadık. galiba bu hayatta hiç birşey iyi olmayacak
-
@RaVeNx kıymetli kardeşim sanıyorum yaşça benden küçüksün ama ne olursa olsun ümidini kaybetmemeni senden rica ediyorum. Tamamen şans meselesi bu iş. Umarım önümüzdeki sene ekranda kazandığını görürsün. Bugün birazcık doluyum lütfen kusuruma bakmayın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum