eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@eb3vize-com Hayırlı olsun oluşumunuz.
Size küçük bir sorum olacaktı.
Yanılmıyorsam EB3 vizesi her şey yolunda giderse 1 ile 3 yıl arasinda sonuçlanıyor.
Peki bu süreç içerisinde green card kazanmamız durumunda bizi nasıl bir süreç bekliyor.
(Özellikle maddiyat acısından da değerlendirirseniz çok sevinirim.)
Şimdiden emeğinize sağlık. -
Çekiliş sonucuna göre ciddi olarak düşünmeye başladık eşimle. Masraflar ikiye katlanıyor çekiliş ile gitmekle. Yarın sonuca göre hareket etmeyi düşünüyoruz.
-
@levo EB3 Vizesi ile DV Lottery arasında hiç bir bağlantı yok. Bundan dolayı iki süreçte bağımsız olarak ilerleyebilirsiniz.
-
@zazozu Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@Ballistix maalesef sadece Unskilled Workers olarak işler bulmaktayız. Bunun en büyük sebebi sizin vasıflarınız için uygun iş ve pozisyonların bulunması sürecinin zor olmasıdır. Aynı zamanda da bu vasıflarınızın hem USCIS'e hem de DoL'a ispat edilmesi gerekmektedir. Bu süreç uzun karmaşık ve riskli olduğu için bizim gibi firmalar bu sürece girmemektedir.
-
@eb3vize-com, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@Ballistix maalesef sadece Unskilled Workers olarak işler bulmaktayız. Bunun en büyük sebebi sizin vasıflarınız için uygun iş ve pozisyonların bulunması sürecinin zor olmasıdır. Aynı zamanda da bu vasıflarınızın hem USCIS'e hem de DoL'a ispat edilmesi gerekmektedir. Bu süreç uzun karmaşık ve riskli olduğu için bizim gibi firmalar bu sürece girmemektedir.
Merhaba vasifsiz olarak ilk basta ne kadar bir ucret gerekli oluyor? Cunku bende dusunmeye basladim malum gc cikmadi:)
mcdonals vs onemli degil yeterki bir is olsun :) -
@eb3vize-com Merhabalar,
Ben lafı uzatmayı sevmeyen birisiyim, mesleğim sistem ve network monitoring mühendisi / Noc mühendisi/ Teknikeri olarakta çalışabilirim.
Geçici olarak McDonald’s ve Wendy’s bu firmalarda da çalışabilirim tabiki, EB3 vize türünde başvuruda dahil olmak üzere TL bazında ücret nedir ?
-
DV2024 ten de hüsrana uğradığımıza göre , yere basar adımları atmanın zamanı geldi.
Elimizde EB3 var şu anda ve değerlendireceğiz
-
@greeankartismail14 390.000 TL (20bin dolar) istiyorlar. (uçak bileti vs. hariç)
-
EB3Vize İle Alakali Danismanlik Veren Baska Sirketler Varmi Diye Arastirdim Fakat Hicbir Sonuca Denk Gelmedim Sizin Emsalleriniz Yokmu Var İse Nasil Ulasiriz İsimleri Nedir Sizi Onlara Karsi Daha İyi Yapan Nedir Bunları Belirtmeniz İyi Olur Güveninirlik Acisindan...
-
Şu soruyu sorayım o firmalar garson komi vs bu meslekte çalışan kişiyi abd de bulamıyorda mı sponsor olup dışardan istiyor.yada hangi pozisyonda çalışan arıyorum ama bulamıyorum diyecek ve siz benim onların aradığı kişi olduğumu nasıl göstereceksiniz. Adam aşcı arıyorum diyor ama benim aşcılıkla hiç ilgim yok
-
@laxasca İyiymiş sadece 300 bin eksik :DD
-
Bende düşünüyorum greencard şansını beklemek çok zor gerçekten. Hafta içi iletişim kurarım
-
Ücret tarifeniz nedir ve bu ücreti geldikten sonra kazandığımız para ile ödeyebilir miyiz ?
-
En önemli konu güvenilirlik diye düşünüyorum.
- 20 bin doları tek seferde ve daha hiçbir şey belli değilken mi istiyorsunuz?
- Biz bu parayı verdikten sonra garantimiz nedir?
- 1 yıl çalıştıktan sonra kendimize iş bulduk ve iş değişikliği yaptık. Kaç yıl çalışma sonrası green card başvurusu yapılıyor ve green card başvurumuzu kim yapacak?
- Alacağımız saatlik ücret nedir ve mesai zorunluluğu var mı? Sağlık sigortamız yapılacak mı? Orada ev bulma da yardımcı olunuyor mu?
Şimdi bu iş vasıfsız olduğu için düşük ücretler verilir diye tahmin ediyorum. - Ailemiz de bizimle gelebiliyor mu?
- Süreç ret olursa ne oluyor?
-
Bu vizeyle red gelse itiraz gakkımız varmı? Hangi aşamada red gelebilir
-
@laxasca bu parayı aracı kurum mu istiyor?
-
@laxasca, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@greeankartismail14 390.000 TL (20bin dolar) istiyorlar. (uçak bileti vs. hariç)
Yüksek bir mebla ama gözümde çok görünmedi nedeni ise
ABD F1 ile gitsen (dil okulu için konuşuyorum üniversite daha pahalı olacak) 1 yılık dil okulu fiyatı 30,738$ yani 600 bin TL ediyor yani ve bu fiyat konaklama,yeme hariç onları da eklersen 1 milyona kadar uzar hata geçebilir deYok yatırımcı vizesiyle gideyim diyorsun en kötüsün den 50 bine bir işyeri buldun sonra onu biraz guzelestireyim diyeceksin+avukat ücreti+sayamadığım bir sürü şey bunada Nerden baksan 100-150 arası gidecek biz ikisinin ortası diyelim 125 bin$ olsun oda zaten 2.5 milyon TL ediyor
Yok çekiliş desen zaten hepimizin hali ortada
-
@RaVeNx, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
Ücret tarifeniz nedir ve bu ücreti geldikten sonra kazandığımız para ile ödeyebilir miyiz ?

Sitelerinde yazan fiyatlandırma bu ama bu konsolosluk için
@eb3vize-com
Peki Amerika içinde yaparsak ne kadar maliyet olucak? -
Tam olarak bu kafadayım. Dandik bir arabam var TL 200 K ediyor satar ilk 2 taksiti öderim kalanıda süreç içinde bulurum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum