DV2024 Sohbet Odası
-
ÇIKTIIIII ÇIKTIIII HAHAHAHA RUYALARIM GERÇEK OLDU. ELİM AYAGIM TİTRİYOR SIRAM 8000 LERDE
-
@Hayri-Sozen Tebrikler 👏👏 Kalan süreçte bol şans 🙏
-
@Rhonster bende heteroseksüelim fakat anlaşmalı kağıt üstünde birşey olabilir bence? Ufak bi hediye karşılığında 5k dolar mesela 😂😂😂
-
Henüz bakabildim, 2 tane nur topu gibi Has Not Been Selected. Talihli arkadaşlara hayırlı olsun..
-
Yine olmadı
-
@Hayri-Sozen güzel shop tebrikler:)
-
Talihli arkadaşları tebrik ederim. Şu an ağlamamak için zor duruyorum.
-
@Chromium :(
-
Şu güzelliğe bakın :)
-
@teddydaniels gerçek bir süreç …
-
Talihlilere Tebrikler bize yine olumsuz :D neyse seneye görüşürüz.
-
@Hayri-Sozen tebrikler
-
Yine çıkmadı, sağlık olsun. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@Hayri-Sozen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ÇIKTIIIII ÇIKTIIII HAHAHAHA RUYALARIM GERÇEK OLDU. ELİM AYAGIM TİTRİYOR SIRAM 8000 LERDE

Hocam o nasıl hahaha kahkaha atmak ben gidiyorum, siz burda kaldınız *bneler der gibi😁
-
Ben de bakmıyorum biraz daha umudum olsun istiyorum 😀
-
6 kişi başvuru yaptık HAS NOT BEEN SELECTED hep beraber oturduk aşağıda ki parçayı dinliyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=aULM7vv8llk -
@teddydaniels malesef yine de hanımlarla ilgileniyorum sadece 😂
-
2 tane de bizden hnbs :D:D:D:D:D:D:ASD::S
-
@Rhonster hocam bizim adres işi kalsın, çıkmadı maalesef :crying_face:
-
Arkadaşlar ben check status dediğimde confirmation number ve doğum yılımı yazabiliyorum ama soyadımı yazamıyorum kutu kapalı gibi tıklanmıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum