DV2024 Sohbet Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben Eb3 ten kazandım ondan bakmıyorum (zaten bakamıyorum çaktırmayın ekran görüntüleri evde pc de ) genç hanımefendiler özelden ulaşabilir 😂😂😂
EB3 iş gücü vizesiydi sanırım bende onu araştırıyordum bunula ilgili deneyimlerini aktarmış mıydın foruma?
-
Çıkarsa ekran görüntüsü atarım ben shopsuz
-
@QUANTUM, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@efes22 cok sagol dostum.. malesef bulamiyorum onu dv2023 var 2024 yok :((
Ekran goruntusu almistim halbu ki bir kac defa..Giriş için confirmation numarasını mı bulamıyorsunuz? Öyleyse eğer ortam sakinleşince siteye girin siteden bilgilerinizi girerek tekrar alabilirsiniz diye biliyorum
-
Ben Eb3 ten kazandım ondan bakmıyorum (zaten bakamıyorum çaktırmayın ekran görüntüleri evde pc de ) genç hanımefendiler özelden ulaşabilir 😂😂😂
Abi anlatsana biraz nası bişey ne yapmalıyız veya açtığın konu varmı bunla alakalı bakalım
-
@FreeMen hayır benim ki skilled worker hemşirelikten o yüzden foruma pek faydasınyok ama süreci tamamlayınca en azından evrak kısmını atacağım
-
@enemy shopla numarayı
-
@Rhonster bende özelden yazmıştım :) bize unskilled olan lazımdı
-
@FreeMen hayır benim ki skilled worker hemşirelikten o yüzden foruma pek faydasınyok ama süreci tamamlayınca en azından evrak kısmını atacağım
Sağlık personeliysen kapı açık ya hayırlı olsun.
-
Esim ve benim de HNBS. Söyledigim gibi 16 defa kendim adına 9 defa esim adına toplamda 25 basvuru sonucu yine HNBS. Hayırlısı olsun..
-
Ben 20.5 yaşındayım umarım sorun olmaz vize görüşmesine kadar. Sıra numarası da 2170 ama bu sene önemli değilmiş anladığım kadarıyla. DS260 formunu doldurma hızına göreymiş.
-
Bakabilen var mi
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord onlarda çıktı deyip kaçıyor screenshot yok case no yok
Neden böyle oldu sizce? Geçen sene sevinerek yazanlar vardı. Neredeler??
-
EB-3 olayı nedir?
-
Hocam 22 yaşında hass erkek olur mu? İlla hanımefendi olması zorunlu mu 😄 Bugün HNBS yi gördüm ama nedense keyfim yerinde. Sanırım psikolojim bozuldu.
-
@Hayri-Sozen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Chromium hocam size de mi hnbs?
Hala bakamadım... Açılmıyor lanet site.
-
@JesusLord Mc Donalds’ta çalışmak için yüzbinlerce lira ödüyorsun
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim! Bize nasip olmadı. seneye artık.. ekim ayında görüşmek üzere.. kib..
-
@cetinakkaya sorun olmaz
-
Biz eşimle 4.defadır basvuruyoruz. Maalesef yine HBNS... Kazananlara hayırlı olsun.
-
Bizede çıkmadı sağlık olsun diyelim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum