DV2024 Sohbet Odası
-
@zazozu biz telefondan bakabildik, bilgisayardan olmadı
-
hala bakamadım bende sinir bozucu bekleyiş
-
@zaferdemir Hayırlı olsun
-
@Esra-Siren Tebrikler 👏👏
-
İlk başvuru HNBS, çıkanlara hayırlı olsun.
-
@Esra-Siren Hayırlı olsun
-
Direkt bilgileri kopyala yapıştır rağmen,bilgiler hatalı diyor lütfen yardımcı olunn
-
@RaVeNx 31 yaşımda aöften bilgisayar programcılığı bitirip dgs ile bilgisayar mühendisliği kazandım.
Okumak çok zor olacak muhtemelen, oldukça zorlanıyorum dersler baya zor.
Öyle veya böyle bitecek seçim yüzünden biraz odaklanamadim. -
@WhiteK Tost makinesi kaldı denemediğim baksam mı ona da acaba :)
-
Arkadaşlar ben bakamıyorum ilk defa böyle bisey oluyor I Harfi var numaramdan büyük harf küçük harf hepsini denedim olmuyor
-
Edge tarayıcıdan telefondan baktım ben arkadaşlar.
-
Ben viskimi doldurdum. 🙂 2025 odasına doğru gidiyorum.
@selamibasaran, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bu sene herkesin senesi olsun. :) olmazsada akşam alkol alanlar bir duble içsin, sigara içenler yaksın bir sigara, çay içenler çay koy yeniden başlıyoruz desin. Strese girmenin,moral bozmanın ,günlerce düşünmenin anlamı yok. Denemeye devam.
-
@BenjaminGreen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx 31 yaşımda aöften bilgisayar programcılığı bitirip dgs ile bilgisayar mühendisliği kazandım.
Okumak çok zor olacak muhtemelen, oldukça zorlanıyorum dersler baya zor.
Öyle veya böyle bitecek seçim yüzünden biraz odaklanamadim.Dgs ile yönetim bilişim sistemlerine yükselmiyor muydu önce ? Özelden yaz abi
-
@zazozu confirmation number kac karakterli
-
Şuana kadar kaç kişi çekilişi kazandı?
-
@gariban neden yalan söylensin ki? İmalı değil samimi soruyorum, ilk başvurumdu çıkmadı neden aksi söylensin bunu anlayamadım 🤔
-
@WhiteK ilgi cekmek icin...
-
@Uçan-hollandalı 4 kişi burada gördüm 1 Facebook grubunda
-
@zazozu mikrodalga iş görür gibi :)
-
Confirmation Number icindeki karakterleri tekrar kontrol edin (sifir ve O harfi, bir ve I harfi, bes ve S harfi karisabiliyor).
Basvuru sirasinda adiniz ve soyadinizi birbirinin yerine girmis olabilirsiniz. Simdi kontrol ederken "Last/Family Name" girmeniz gereken yere adinizi girip deneyin.
Iyi sanslar!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum