DV2024 Sohbet Odası
-
@RaVeNx Alışıyorsun zamanla ama umarım sen alışmak zorunda kalmayıp gidersin 🙂
-
@Sedat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@RaVeNx Alışıyorsun zamanla ama umarım sen alışmak zorunda kalmayıp gidersin 🙂
İnşallah be abi vallahi şuan çok kötü hissediyorum ya
-
ilk sene ben ve eşime de 2 hnbs
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bizim kedinin iç/dış parazit ilacını almak için dışarı çıktım, geldim yemek yedim falan. Sonra dizi izleyeyim dedim. Aaa o da ne? Çekilişi unuttum 😂 Daha kontrol etmedim. Şu an okuduğum konular 16:44 falan. (20 sayfa gerideyim)
Umarım güzel haberler okuruz bakalım.
Ben de Edirne'de Kakava Şenliklerine götürdüm çocuğu şimdi yeni girdim eve 😃
Ben bakana kadar saat gece yarısı olur zaten forum bile patlamış yoğunluktan 😂
-
Koca forumda 1 kisiye cikti simdiye kadar :(
-
Evet bakabilen daha da önemlisi güzel haberi alan var mı arkadaşlar
-
İki kişi bizden de hnbs
-
Bize de çıkmadı seneye inşallah :)
-
@yusufalak tebrikler 😊
-
@Sedat usta inşallah sana çıkar ya. 2016 dan beri bekliyorsun :)
-
eşimle birlikte 2. başvurumuzdu. bu sene nasip oldu. Darısı isteyen herkese inşallah. Bakalım süreçin %30'luk kısmı asıl mesele randevu tarihi alabilmekte. CN paylaşamayacağım arkadaşlar ama sayı yüksek biraz. Şansımız ve kısmetimiz varsa gideriz Allah'ın izniyle.
-
@yusufalak tebrik ederim çok sevindim adınıza 🍀
-
Meksika bileti ne tarafta satılıyor? 🤣
-
YİNE AYNI TAS AYNI HAMAM
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben hala bakamadım ya. Acaba çıktı da naz mı yapıyor anlamadım yani millet 40-50 kişiye baktım diyor çıldıracağım en sonunda.
Hocam farklı tarayıcılardan deneyin sürekli yenileyin ben chorome dan 3 kere baktım girip çıkıp sonuç aynı😁
-
x2 HNBS uzun bir süre nadasa bırakıyorum kendimi kendinize iyi bakın abilerim ablalarım kardeşlerim başvuru dönemi gibi görüşmek üzere
-
@yusufalak KAÇ BİN DE SAYI
-
Tek dileğim önümüzdeki sene pasaport zorunluğunun olması
-
@yusufalak kac binlerde hocam? tam sayi vermenize gerek yok.
-
@RaVeNx Henüz bakma fırsatım olmadı ama ilk yıldaki gibi heyecanlıyım:)) Sadece ilerleyen saatlerde bakacağım diye odaklandım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum