Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

İki kişi bizden de hnbs

• ⭐⭐

Bize de çıkmadı seneye inşallah 🙂

• @yusufalak tebrikler 😊

• @Sedat usta inşallah sana çıkar ya. 2016 dan beri bekliyorsun 🙂

• ⭐⭐

eşimle birlikte 2. başvurumuzdu. bu sene nasip oldu. Darısı isteyen herkese inşallah. Bakalım süreçin %30'luk kısmı asıl mesele randevu tarihi alabilmekte. CN paylaşamayacağım arkadaşlar ama sayı yüksek biraz. Şansımız ve kısmetimiz varsa gideriz Allah'ın izniyle.

• @yusufalak tebrik ederim çok sevindim adınıza 🍀

• Meksika bileti ne tarafta satılıyor? 🤣

• YİNE AYNI TAS AYNI HAMAM

• @Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Ben hala bakamadım ya. Acaba çıktı da naz mı yapıyor anlamadım yani millet 40-50 kişiye baktım diyor çıldıracağım en sonunda.

Hocam farklı tarayıcılardan deneyin sürekli yenileyin ben chorome dan 3 kere baktım girip çıkıp sonuç aynı😁

• x2 HNBS uzun bir süre nadasa bırakıyorum kendimi kendinize iyi bakın abilerim ablalarım kardeşlerim başvuru dönemi gibi görüşmek üzere

• @yusufalak KAÇ BİN DE SAYI

• Tek dileğim önümüzdeki sene pasaport zorunluğunun olması

• @yusufalak kac binlerde hocam? tam sayi vermenize gerek yok.

• @RaVeNx Henüz bakma fırsatım olmadı ama ilk yıldaki gibi heyecanlıyım:)) Sadece ilerleyen saatlerde bakacağım diye odaklandım

• Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.eşim,ben ve oğlum hepimize seçilememiştir geldi.nasip olmadı mı olmuyor vardır bunda da bir hayr

• Yine çikmadi tabiki. Aklimda kötü düşünceler var artik. Ben abdye ev, araba bilmem ne için gitmek istemiyorum, lgbt birey olarak artık hapishaneden kaçmak için başvurdum hep ama yine olmadi. 5.mi 6.mi hatirlamiyorum artik. Daha da olmasin zaten gerek yok. Bu kadar yetti bana.

• Seneye isasını seven şu çekilişe pasaport şartı koysun ya

• Ben hala siteye giremiyorum ya bu ne

• ⭐⭐

Markete gittim geldim.Ben hala bakamadım.1 saat bekleyeceğim.Şu ana kadar forumdan 1 kişiye çıkması çok kötü.Şans inanılmaz az.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |