DV2024 Sohbet Odası
-
@zazozu aynen öyle zor.Aslında zorluğu yok kötü niyetle zorlaştırma var göçmenlere karşı demokrat dedikleriniz gizli trumpçı çıktı.Aynı şeyleri davalarda savunmaya devam ettiler.
-
Geliyor gelmekte olan the last thirty-eight minutes
-
@byt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Başvuru yaparken soyadı yerine adimi at yerine de soyadımi yazmışım
Umarım sıkıntı olmaz
2-3 kere başvuru yapınca bu hatayı yaptım
Birinci ve ikincide doğru girmiştim ama
Üçüncüde dikkatsiz davrandım
Sorun olmaz umarımBirden fazla başvuru yaptıysanız direk diskalifiye oluyorsunuz.
-
@basketbirtutku sadece Abd adres bilgisi değişikliği için formu açtırmanıza gerek yok. Mülakata gittiğinizde bu adresi iletebilirsiniz . Ama bunun haricindeki önemli değişiklikleri mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırarak yaptırmanız gerekir ( evlilik, doğum, pasaport)
-
@miralam birden fazla yapmadim
2 kez iptal ettim -
https://dvprogram.state.gov hata vermeye başladı bile
-
Dv lottary sitesi hakkında endişe etmeyin.eskisi gibi değil çok sıkıntı çıkarmaz.
-
@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Adresi dert etmeyin 10$'a adres teyit edenler var :)
Parasında değiliz, güven sıkıntı olan şey. Sonuçta kart oraya posta ile gönderilmeyecek mi?
-
@Cemda açıldı direkt ben de bari 19.00 de böyle açışmasın direkt has not been selected görüp kalp krizi geçirmiyim
-
@Raskolnikov-0 kazanırsın kazanırsın iyi düşün
-
-
@Uçan-hollandalı :) çok iyi yaa
-
@Cemda umarım beraber kazanırız 👏🏻👏🏻
-
@Raskolnikov-0 inşallah isteyen herkes kazansın
-
- senem oldu bu sene, artık heyecan falan da kalmadı. hayırlısı. çıkarsa seviniriz çıkmazsa aynı şekilde devam.
-
Hadi hadi hadi
-
@tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@basketbirtutku sadece Abd adres bilgisi değişikliği için formu açtırmanıza gerek yok. Mülakata gittiğinizde bu adresi iletebilirsiniz . Ama bunun haricindeki önemli değişiklikleri mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırarak yaptırmanız gerekir ( evlilik, doğum, pasaport)
Yani boş bırakıyoruz o halde, doğru mudur?
-
Cikacagina inancim tam.
Force be with you.
-
@gokayK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- senem oldu bu sene, artık heyecan falan da kalmadı. hayırlısı. çıkarsa seviniriz çıkmazsa aynı şekilde devam.
hiç sorma benimde 8-10 sefer oldu.umarım bu sene çıkar
-
@Hayri-Sozen Hocam şöylede bir ihtimal var eğer Has not been selected olupta aynı zaman 14 Mayıs'ta giderse nasıl olur sizce :D :D ahahahaha
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum