DV2024 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 bendede ilk gün ki heyecan var, bakalım sonuçları bekliyoruz, umarım bu sene çıkar
-
@celica Hocam numarayı alabilir miyim 😅
-
@Evrenos mesaj atın 2000e halledelim hocam :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Özgür-Can Oo piyasa kızıştı yarı fiyatına teklif geldi 😅
-
abovvv 1348. sayfaya gelmişiz.ben1296 da kalmışım. Bu kadar sayfada ne yazdınız?bu kadar sayfa nasıl okunur.Heyacan büyük anlaşılan.Herkese bol şanşlar.Her sey gonlunuzce olsun😁
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Atlantis00 sürekli kendime çıkmasi zor heyecan yapma diye telkin yapmama rağmen heyecan gitmiyor
Aynı durumdayız ya çıkmayacağını bilmeme rağmen heyecanlanmamı engelleyemiyorum =)
-
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım. Babamın 1.6 milyon annemin de 1 milyonluk arabası var. Bugün kazanırsam ve bunları direk üzerime alırsam mülakatta mal varlığı olarak sayılabilir mi.
-
Geçen yıla göre heyecanım çok az. İlk başvuruda sanki çıkacağı kesin gibi bir beklentiye girmiştim. Bu yıl o kadar beklentiye girmedim. Ayrıca pasaport zorunluluğunun kalkması bunda etkili oldu
-
@ibrahim0852 Fiyatını belirtmenizin sebebini tam anlayamadım, sistemden bakıp evet bunlar 1 milyonluk araba mı diyecekler?
-
@celica Dün gece uyuyamadım şu an 3 saatlik uyku ile duruyorum :D Hayır komik olan profilime girip bakarsan geçen sene bizzat kendimi uyarmışım heyecan yapmayacağım, beklentiye girmeyeceğim diye :D Yok olmuyor işte son gün böyle oluyor hep :D
-
@James-Sawyer-Ford mülakat aldıktan sonra formu açtırmanızda bir sakınca yok. Detaylı bilgiler ve tüm aşamalar bu konunun ilk sayfasında mevcut. Ayrıca aşağıdaki adresten Ds-260 ile ilgili sıkça sorulan 10 soruyu bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/8
-
@ibrahim0852, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım. Babamın 1.6 milyon annemin de 1 milyonluk arabası var. Bugün kazanırsam ve bunları direk üzerime alırsam mülakatta mal varlığı olarak sayılabilir mi.
oooooo paraya bak.sen green card ile uğrama satıp direk git :)
-
selamlar bende green card'a başvurdum ben ds-260 formuna yazılacak olan amerikadaki adres random yazsam olur mu ?
-
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6413/dv2025-sohbet-odası
Son totemimi yaptım kaybeden herkesi bekliyoruz dertleşmek bedava :)
-
saat kaç gibi açıklanıyor yaaaa
-
bu çekiliş nasıl bir şeymiş yahu ben nişanlanırken bu kadar heyecan yapmadım :)
-
Sessizce imzama bakın 😂
-
Az kaldı ben bile umutlandım bu kadar yazmaya :))
-
@Atlantis00 31 hocam
-
@mikael Çağırma kötüyü bence.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum