DV2024 Sohbet Odası
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gtx295 Yok, maksat espri :)
Dedim biran oyle birsey varmiydi :)))))
-
@Cemda :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: İran sınırından atlayan afganlar gibi lotosuz, aslında neden olmasın. Son bir seçenek kalıyor o da Tijuana üzerinden
-
@Evrenos gizli bilgi paylaşamam ama sizi seçmedim ifşaladığınız için
-
@Rhonster @Ballistix geri geldi 😂😂😂
-
@hdemircanusa Hocam birilerimizin neşesi kaçacak bazılarımızın da artarak devam edecek. Umalım gerçekten gitmek isteyenlere çıksın. Buradan birilerine de çıksın ben yine mutlu olacağım. Bana çıksa da çıkmasa da gitmek için tırmalayacağım çünkü.
-
@Uçan-hollandalı iltica olayıda sıkıntılı ya bir daha ülkene giremiyorsun çok sefillik
-
Güzel kafa dağıtacak bir film açarsanız çekilişe kadar oyalar. Ben geçen sene öyle yapmıştım totem olsun.
-
@baran-bozdogan İş var hocam çalışıyoruz :)
-
Yerleşmek için sizce Miami mi daha mantıklı bir seçim olur yoksa Los Angeles mı? Özellikle 4-5 kişilik bir aile için.
-
@zazozu Aynen ABD aşıyı yaptı bize , birşekilde gideriz biz oraya ama öyle ama böyle :)
-
@diablo_ercan eksi basmışsın ama biz yalan atmıyoruz
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/abd-uluslararasi-yolculara-onay-verdi-covid-19-asi-zorunlulugunu-kaldiriyor-2077076 -
@ardaktas hicbiri :))
-
@ardaktas ikisi de değil
-
Evet arkadaşlar ya hazır zaman geçmiyor fikir belirtir misiniz Amerikanın yerleşmek için en uygun yerleri nereler sizce.
-
bugün çekilişi kazanırsak chicago mu houston mu mantıklı acaba
-
@Cemda Kesinlikle öyle iltica etmek akıl işi değil, eğer bir insanın kaybedecek hiçbir şeyi kalmadıysa ki o da sakıncalı ama bir şekilde gitmek isteyen oluyor
-
@efes22 e zaten yoktu ben aylardır gidip geliyorum ? Buradaki asıl soru göçmenlet için hala var olması
-
@sadikcagan Tampa
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan Tampa
tampa florida.florida yazlık memleket.buranın antalyası gibi.
-
@sadikcagan ben aylardır Chicago yu araştırıyorum sevdim ilk tercihim orası olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum