DV2024 Sohbet Odası
-
Merhaba sonuçlar ne zaman aciklanacak
-
@mungoli Yarın akşam saat 19:00'da sitede sayaç var pc den girdiğinde f5 yaparsan bu sayfada görünür mobilde isen sayfayı aşağı kaydırdığında en üstte çıkıyor
-
@Hayri-Sozen Kanada'da yaşayan birkaç tanıdığım ırkçılığın çok yüksek olduğunu ve geçimin gerçekten çok zor olduğunu ilettiler bende bu sebep ile kanada düşünmeyenlerdenim bide ne öyle habire kar yağıyor soğuk hiç sevmem

-
Artık çekiliş için gün saymayı bırakmak istiyorum
-
@Hakan-Baştürk Forumda bu konuda gönüllü olan arkadaşlar çıkıyormuş o süreçte en kötü ihtimal ile danışmanlık şirketleri yada amerikada posta kutusu kiralama hizmetleri var onlardan yardım alırsınız.
-
@asariel kanada' da irkcilik olamaz ki yarisi gocmen zaten. toronto'da gocmen sayisi yuzde 70 falanmis. kanadalilari gecmis

bence amerikada irkcilik daha fazla. ben hic siyah-beyaz kavgasi oldugunu duymadim kanada' da ama amerikada baya konusuluyo. bilemiyorum.
soguk konusunda haklisiniz ama, amerikanin ic kisimlari kanada kadar soguk diyorlar. ben onlarin yalancisiyim

-
@Hayri-Sozen Başkan ırkçılık sadece ten rengine göre değil ki misal ben şu an Antalya'da yaşıyorum bir gel gör Ruslara burada yaşayan vatandaşlar nasıl ırkçılık yapıyor sebebi ise tam olarak söylediğin şey nerdeyse %40 oldular ve göçleri sebebi ile gerek iş imkanları azaldı gerekse konut fiyatları uçtu geçen sene 2.000 olan evler şu an 15-20.000TL'den kiralıyorlar 6 aylık peşin istiyor ev sahipleri bu da insanlara sizin yüzünüzden oldu sebebi ile ırkçılığa itiyor Kanada'da benzer durumu yaşadıklarını siz geldiğiniz için böyle tarzında ırkçılığa maruz kaldıklarını anlattılar
Ha doğrudur yanlıştır bilemem ben anlattıkları kadarını biliyorum sonuçta
-
@asariel benim hayalim amerikan vatandasligini alip kanada'ya gitmek

antalya - alanya hakkinda dedikleriniz dogru malesef. resmen yabancilara satmisiz sehri. fiyatlar bile euro cinsinden yaziliyor bazi yerlerde.
-
DS-260 formu için Amerika adresi gerekli. Daha önce çekilişte çıkanlar nasıl halletti bu sorunu?
-
Bu ileti silindi! -
@Legar Ds-260 doldururken adres kısmına Not Yet yazıp mülakat tarihin kesinleştikten sonra formunu açtırıp güncelleyebilirsin bu süreçte adres bulabilirsin
Adresi şu şekillerde bulabilirsin;-
Forumda gönüllü yardımcı olanlar var
-
Adres kiralama hizmetleri var
-
Danışmanlık şirketleri var
-
-
@asariel Bu konuda yardımcı olan şirketlerden örnek verebilir misiniz?
-
Gece 12 de açıklanıyor sanıyordum.Akşam 7'deymis meğerse.Bir abimiz çok güzel şeyler yazmıştı da tam hatırlamıyorum.İşin aslı greencart a umut bağlamamak gerektiğini çıkarsa sürpriz olmasını söylemişti ki haklı da. Herkes için hayırlısı olsun.Kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
-
Ne tuhaftır ki birazdan uyumaya yatanlardan bazılarımız, uyandıkları yeni günün akşamında hayatlarının 180 derece değişeceği bir talihi göğüsleyecekler. Hakkımızda hayırlısı olsun...
-
@wisconsin92 çoğu kişide değişeceğini gördüğü halde bu şansı elinin tersi ile itecekler

-
@Legar Henüz araştırmadım o konuyu, ama illaki mülakata yakın paylaşım yapanlar olur bu konu ile ilgili
-
@SchoField evet maalesef bu da bir gerçek ve sinir bozucu dostum

-
2006-2008 yılları arasında kazakistanda üniveriste okudum benden oradan sabıka kaydı istyecekler
şaka gibi nasıl alacağımı bilmiyorum -
Bu yılda olmazsa artık iltica etmeyi düşünüyorum

-
@Hayri-Sozen kanada da daha fazla ve anlatıldığı gibi mükemmel bir yer değil bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum