DV2024 Sohbet Odası
-
trilyonuncu totem denemeleri :D :united_states: :statue_of_liberty:

-
@diablo_ercan vay be saatler kaldı demek
-
@SUAT-GUNAY çevremde hiç duymadım katılan bence 200-300 k yı geçmez ,
-
@Cemda 260-300K seviyeleri geçen yıllarda bulundu ki pasaport şartı vardı. ülke durumu ve pasaport zorunluluğunun kalkması ile bu sayı 400K'yı rahat geçer bence.
-
valla ben min. 1m gördügünü düsünüyorum.
alakası olmayan kisiler gitmeyecegi halde sırf sansını denemek icin bile basvurdu. -
Bu sayilar açiklanmiyor mu?
-
@Hayri-Sozen açıklanıyor, burada da paylaşılıyor
-
@zazozu güzel dilekleriniz için teşekkürler, ben de benzer şeyler diliyorum çok isteyenlere çıkar umarım.
Herkesin hıdrellezini kutlarım
-
Kazanıp gitmekte güç yani en az 10-15 bin dolar,başka bir kıta dil bilmeme,yeterlilik kriterleri vs , bence katılım hiçbir zaman milyonları bulmaz .
-
@Emirhan-Yücel Gül ağacı bulduk vallahi :face_with_tears_of_joy: bugün için.
-
Başvuru sayısı 1 milyon oldu diyelim. %2 olasılık olduğuna göre bu durumda 20 bin kişiye otomatik olarak çıkmaz mı? Bu sayıya da izin verilmeyeceğine göre.. Bunun bir üst limiti vardı neydi anımsayamadım şimdi?
-
350-400K'ya kadar pek sorun yok oransal anlamda. Ondan sonrası kazanma olasılığı düşüyor çoookkk kaba hesap ve mantıkla.
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kazanıp gitmekte güç yani en az 10-15 bin dolar,başka bir kıta dil bilmeme,yeterlilik kriterleri vs , bence katılım hiçbir zaman milyonları bulmaz .
Bizim millet boş boş başvurur milyonu da geçer o merak etme gider mi gitmez ama iş ciddiye binince totosu yemez nerdeyse hepsinin
-
@RaVeNx Doğru söylüyorsun , aslında en baştan daha çekiliş kaydını doldururken diplomanı paranı pasaportunu taratıp yollamanı isteyecek o zaman 200 k yı geçmez
-
@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben bulamadım :/
-
Düşün ben imkansızlık içinde bekliyorum şuan çıksa da dakikasında ds260 doldursam diye mülakat için vizesiz gidebileceğim yerleri geçen çekilişte kaç kişinin oralara gittiğini falan hepsini hesapladım şuan kararttım gözü ankara da zor o iş ilk 5 bin değilsen ki 1 bile olsam yine başka ülkede yaparım sanırım şuan ki düşüncem bu
-
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bizim millet boş boş başvurur milyonu da geçer o merak etme gider mi gitmez ama iş ciddiye binince totosu yemez nerdeyse hepsinin
Bu başvuru yapanlarda yurtdışında ne var ülke cennet diyenler hani şu arabistandaki müslümanlığı savunup avrupaya kaçan tipler
-
mesela forumda okuyorum adamın 10 tane sicilinde suç var ama katılmış gasp hırsızlık yasaklı madde ne arasan dolandırıcısı vs, tamam yargılamıyorum ama insan birazda gerçekçi olmalı
-
@Yıldıray81 katılımcı sayısı ne olursa olsun 3500 bir ülkeden çıkacak en fazla GC kazanan sayısı
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@zazozu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Ben bulamadım :/
Ben aramadım bile bu sene totemim totemsizlik 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum