DV2024 Sohbet Odası
-
Ds260i erken dolduralim kafasinda olanlara hatirlatayim;
Eger ki sira gelmezse greencard icin, vizeyi falan unutun. -
@AysenS umarım öyle olur... ama olasılık çok çok düşük, bunu aklınızdan çıkarmamanız faydanıza olur. yine de pozitif düşünmek her zaman iyidir kendinizi kaptırmadığınız sürece
-
@Yıldıray81 Adresi vize gorusmesinde belirticem cunku tanidigim yok hatta pasaportumuzda yok onuda mulakat tarihi geldikten sonra formu actirip ekleticem
-
@Guenron Evet ama benim yengemin akrabası, aynı zamanda da komşumdu, tanışıyoruz ama samimiyet olmadığı için direk arayamam. yengemi devreye sokucam, o da uyur o saatte kesin Türkiyede :D
-
@charon o ne demek anlamadım?
-
@alejandro hocam aile olunca mecburen plan, program yapıyorsun. bir de heves yapınca ilk yıl, oturacağım mahallenin bakkalına kadar araştırmıştım.
geçti gitti o günler :) -
@kadir33 herşey senden. Sana vize veriyorlar sadece gerekli şartları sağlarsan.
-
@kadir33, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba green cart çekilişi üstünden abd ye gittiğimizde ev veya işi şirket mi veriyor

-
@SUAT-GUNAY Ben de bu yıl öyle yaptım. Boş vakitlerimde hep araştırma yaptım. Ama seneye okadar yapmama gerek kalmayacak çünkü altyapsını hazırlamış olucam. ilk başvuruda araştırmak bence bu yüzden önemli ve doğal :)
-
@Yıldıray81 benim son başvurun zaten bu sene. dediğin gibi geçen yıl gerekli araştırmaları yapmıştım. zaten uzun dönem kaldım ABD'de ama GC olayı yeniydi. ilkinden sonra o heves kalmıyor.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kadir33, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba green cart çekilişi üstünden abd ye gittiğimizde ev veya işi şirket mi veriyor

Ev?? İş??? Şirket??? Şaka yapıyordur yaa :)
-
@SUAT-GUNAY Özel değilse neden son kez başvuru yapıyorsunuz? Jübile için çok erken değil mi? :)
-
@Yıldıray81 Yıldıray bey gerçekten işiniz zormuş.Ben evli değilim kız arkadaşım var ama ona gc başvurduğumu söyleyemedim kesin karşı çıkacağına eminim çünkü.Bakalım ben onu ikna edebilecek miyim :D
-
@Yıldıray81 yok üstat, yaşım çok, 53 olur seneye kazanıp gideceğimde. kaldı ki burada farklı düzen ve konuma geçmek için bu yılın sonucunu bekliyordum, daha beklemem. o düzene geçince de daha uğraşmam. zaten kızımın geleceği içindi, onun için de illa başka seçenekler çıkar. o yüzden tadında, zirvede bırakıcam başvuru olayını :)
-
@SUAT-GUNAY abi haklısınız tabi bekar olduğum için sizin kadar düşüncelide olamıyorum ama çıkarsa sanırım kız arkadaşımdan ayrılacağım büyük ihtimalle.
-
@alejandro ayrılma, onu da götür. tabi ilişkiniz ciddi ise ve başka planların yoksa.
-
Hiç zaman geçmiyor bugün. Koskoca 6 ay geçti ama bugün geçmiyor.
-
@alejandro Sessizce alın vizenizi, kabul etmezse giriş çıkış yaparsınız. Olur da evlenirseniz çocuk için fikri değişecektir bence, ha evlenmezseniz zaten Amerika'ya yerleşirsin Onsuz :)
-
@goyro666 kemerleri takın diyorsun :D

-
tek kalem olunca zaten gidilecek yer de belli, yapılacak şeyler de. hele ki gençsen.
ahh ahhh, o yıllarım aklıma geldi :) O yüzden anlayabiliyorum, e zor :) :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum