DV2024 Sohbet Odası
-
@gariban Yok yok şaka yapıyorum 2 tanesi yeter , aralarında 1 sene var ikiside küçük ömrümü yediler :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gariban @hdemircanusa kardeşimden değerli mi. 3k yapar, yeğenlerimle güle oynaya gideriz.
hem orada çıkartırım ondan ben o masrafı :) :) -

sanırım oldu göz yaşım pıt
-
@SUAT-GUNAY hahahhahah :D
-
@hdemircanusa senin ilk başvurun sanırım
-
@muzafferdogus DV mulakatina yine son 6 ayda cekilmis biyometrik fotografla gitmeniz gerektiginden zaten basvurdugunuz fotografla gidemezsizin, sure asimi olur.
-
@sadikcagan yok, o ezelden beri var. hatta DV lottery onun için başladı :)
2 oluyor onun da yanılmıyorsam -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan yok, o ezelden beri var. hatta DV lottery onun için başladı :)
2 oluyor onun da yanılmıyorsamimzada 2023 hnbs yazıyorda ondan sordum
-
@Murat-4 mülakat tarihlerimiz yakın olursa beraber gideriz artık Mersin'den gc çıkmış sayıyorum 😜
-
@sadikcagan e işte has not been selected 2023'de.
bu da ikinci başvurusu -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan e işte has not been selected 2023'de.
bu da ikinci başvurusuhaklısın 2.başvuru oluyor.
-
@sadikcagan Eşimle beraber başvurduğum yılları yazıyorum sadece ;) Geçen sene çıımadı bu 2. başvuru diyelim , benim 2. değil ama :D
-
@hdemircanusa aynı gün mü yaptın başvuruyu? yoksa farklı günlerde mi? totem olayı var mı yani? :)
-
Aynı gün yaptım 5. yada 6. gündü sanırım
-
@abrakadabra bugüne kadar düzenli olarak yaptığınız paylaşımlar için teşekkür ederim. İnş tekrar eyaletlere bakarak hayal kurmamıza gerek kalmaz.
-
cahillik kötü. geçen yıl başvuru numarası CN olarak düşündüğümden, çakalım ya, açılır açılmaz ilk 1 saatte yapmıştım başvuruyu :) nasıl uğraşmıştım hemen olsun diye :)
bu yıl 15.gün, eşimi 25.gün ayrı günlerde yaptım başvuruları -
@beceke, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra bugüne kadar düzenli olarak yaptığınız paylaşımlar için teşekkür ederim. İnş tekrar eyaletlere bakarak hayal kurmamıza gerek kalmaz.
Çok sağ olun.
Umarım bu eyalet fotoğraflarının hepsinde kendimizin de olduğu fotoğraflar paylaşırız bundan sonra :) -
@SUAT-GUNAY hahahhahahha :D Bende ilk saniyelerde yapmıştım , eşim ''emin misin oldu mu şimdi dedi '' yavrum karışma bende , bu sene gidiyoruz'' dedim :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hdemircanusa sonra da mesajlara bile bakmadın :) :)
-
@SUAT-GUNAY :D Kaçtım evden , eşimin ablası arıyor noldu çıktı 'mı diyor , hee dedim çıktı şimdi biletleri alıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum