DV2024 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY :beaming_face_with_smiling_eyes: hadi inşallah be abi
-
@SUAT-GUNAY hocam @hdemircanusa de aile kalabalık 2 kız hanım derken 4 kişilik masraf :astonished_face: gerçi kurban olsun 4 bilet hem size hem ona çıksın da alın :face_with_tears_of_joy:
-
@gariban 30.000 kişiden şuan 248 kişi online - yarın site dakikasına çöker :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@SUAT-GUNAY taşıtabileceğiniz bir ülke varsa düşük olanı taşıtıp erkenden alın vizenizi niye yüksek olanı taşıtıp kendinize çile çektiriceksiniz.O mülakat almayı bekleme süresi inanın Lottery sonucunu beklemekten çok daha kötü
-
@hdemircanusa yarım saate toparlar HNBS olan kapatıyor lanet olsun adamım seneye diyerek, seneye gene dönüyorlar :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gariban :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: bu sene çıkmaz sa bi kız daha gelebilir , Amerika elini çabuk tutsun
-
@gariban Allah biliyor ya, kafamdaki düzenlemeleri yapmak için içimdeki dilek sıralamam şöyle:
Çıksın>CN ilk 10K'da olsun>Bana çıksın (ki önden gideyim)>İkimize de çıksın.Nasılsa hayal etmek bedava...
-
Evet arkadaşlar, artık kalan son 1 gün ve ABD'nin alfabetik sıradaki 1. eyaleti olan Alabama'dan herkese günaydın :)
Son günün hatırına bir de "Sweet Home Alabama" şarkısı da gelsin o zaman :D

-
@hdemircanusa çocuk seviyoruz demek :beaming_face_with_smiling_eyes: onuda bekleyin amerikada olsun direk vatandaş
-
@Emre-Kurtulmuş birincisi makul CN olursa ikincisi yedek olsun diye.
25K üzeri zaten direkt DS-260'da farklı ülke seçerim ikisinde de. -
Merhaba, bir şey sormak istiyorum.
greencard sürecine başvuruda kullandığımız biyometrik fotoğrafları kullanarak mı devam etmek zorundayız ?kura açıklandıktan sonra yeni fotoğraflarla sürece devam etmek mümkün müdür?
-
@gariban Yok yok şaka yapıyorum 2 tanesi yeter , aralarında 1 sene var ikiside küçük ömrümü yediler :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gariban @hdemircanusa kardeşimden değerli mi. 3k yapar, yeğenlerimle güle oynaya gideriz.
hem orada çıkartırım ondan ben o masrafı :) :) -

sanırım oldu göz yaşım pıt
-
@SUAT-GUNAY hahahhahah :D
-
@hdemircanusa senin ilk başvurun sanırım
-
@muzafferdogus DV mulakatina yine son 6 ayda cekilmis biyometrik fotografla gitmeniz gerektiginden zaten basvurdugunuz fotografla gidemezsizin, sure asimi olur.
-
@sadikcagan yok, o ezelden beri var. hatta DV lottery onun için başladı :)
2 oluyor onun da yanılmıyorsam -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sadikcagan yok, o ezelden beri var. hatta DV lottery onun için başladı :)
2 oluyor onun da yanılmıyorsamimzada 2023 hnbs yazıyorda ondan sordum
-
@Murat-4 mülakat tarihlerimiz yakın olursa beraber gideriz artık Mersin'den gc çıkmış sayıyorum 😜
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum