DV2024 Sohbet Odası
-
@Murat-4 Bu benim attığım çok seri makina , birde bunun botu vardı sadece dalgışlar olarak 4 kişi biniyorduk , botun yarısı havada gidiyorduk

-
@SUAT-GUNAY
bi NJ paterson kötü olmaz be abi , Giresun yağlıdere Paterson kıraathanesi'de var hem -
@hdemircanusa güzel makineler, asker olucaksan ya denizci olucaksın ya havacı.
-
@Murat-4 Sahil Güvenlik çok iyi ama Deniz Kuv. Kom. aynı şeyi söyleyemem

-
Hac kurası gibi 12 yıl sonra başvuran herkese otomatik çıksa ya.

-
@hdemircanusa aman benden uzak dursunlar.
bu arada Okey bile oynamışlığım var dediğin yerlerde
alayı toprak zaten

-
@SUAT-GUNAY size çıktı olmadı birde eşinize çıktı, vay be hayale bak ay şimdi bende aynını düşündüm hem bana hem eşime çıkarsa
artık kader durma buralarda dahası ne olsun mu demek istiyor -
@SUAT-GUNAY Abim bu sene bize çıkacak , Gidiyoruz , hazırla kendini
-
@gariban hocam olacaksa öyle olsun şans yahu
üst üste aynı adama lotodan büyük ikramiye çıkıyor ama

-
Arkadaşlar greencard Hüseyin beni arayıp kazandığımı söyledi. Uçak bileti için 3000 dolar istedi miami ye aktarmasız uçuyormuş. Yarın akşam gidiyorum Allah'a emanet olun.
-
-
kullanıcı sayısındaki artışı sadece ben mi görüyorum
daha şimdiden 234 kişi 
-
@hdemircanusa bal damlıyor yine.
ikimize de çıksın uçak biletin benden la
aha buraya yazıyorum -
@SUAT-GUNAY
hadi inşallah be abi -
@SUAT-GUNAY hocam @hdemircanusa de aile kalabalık 2 kız hanım derken 4 kişilik masraf
gerçi kurban olsun 4 bilet hem size hem ona çıksın da alın 
-
@gariban 30.000 kişiden şuan 248 kişi online - yarın site dakikasına çöker

-
@SUAT-GUNAY taşıtabileceğiniz bir ülke varsa düşük olanı taşıtıp erkenden alın vizenizi niye yüksek olanı taşıtıp kendinize çile çektiriceksiniz.O mülakat almayı bekleme süresi inanın Lottery sonucunu beklemekten çok daha kötü
-
@hdemircanusa yarım saate toparlar HNBS olan kapatıyor lanet olsun adamım seneye diyerek, seneye gene dönüyorlar

-
@gariban
bu sene çıkmaz sa bi kız daha gelebilir , Amerika elini çabuk tutsun -
@gariban Allah biliyor ya, kafamdaki düzenlemeleri yapmak için içimdeki dilek sıralamam şöyle:
Çıksın>CN ilk 10K'da olsun>Bana çıksın (ki önden gideyim)>İkimize de çıksın.Nasılsa hayal etmek bedava...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum