Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa Buffy the vampire slayer izlediğimden beri özeniyorum ben de aaaah ah..
-
@hdemircanusa ahahahah, güzel söylemişim ama. bırak efkarı gel diye

-
@sadikcagan Aile faktörü olunca durum tamamen değişiyor. Kendiniz için 15k + her aile bireyi için 5k gerekli diye düşünüyorum
-
Merhabalar size bir sorum olacaktı DS260 formunda doldururken şuanki eşimizin bilgilerini yazmıyormuyuz baktığımda örneklere falan hep eski eş var eski eşimde olmadığına göre sadece çocuk bilgisi verip geçiyormuyuz
-
ABD'ye iner inmez eşyalarını otele, eve artık nereye olursa bırakıp soluğu Walmart'ta alacak en az 100 kişi çıkar burada

-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
ABD'ye iner inmez eşyalarını otele, eve artık nereye olursa bırakıp soluğu Walmart'ta alacak en az 100 kişi çıkar burada

Kral alıcam nintendo switch yanına da zelda. Amerika'ya alışana kadar akşamları paso gaming
-
Haftaya buralara yolum düşecek. Var midir musait olan? Bir şeyler içer, eski gunleri anariz

Ocean Drive
Miami Beach, Florida
-
@gariban Tabii bizler legal bir şekilde hak kazanabilirsek gitmek istiyoruz. Eyaletten eyalete her durum değişiklik gösteriyor. Tabii kişinin oluşturmuş olduğu plan da büyük etken. Kimseyi tanımadığı halde gidecek olan forumdaşlar kendi ayakları üzerinde durma çabası verecek (Forumumuzun güzel kalpli insanlar barındırdığını biliyorum, tabii ki bu kişiler ellerinden gelirse yardım etmek isteyeceklerdir, sizleri seviyoruz.) ama bir akrabası olanlar bu süreci daha farklı yaşayacaktır. Pahalı eyalet seçimleri büyük bir maddi farklılık yaşatacaktır ama bu yolda ''Ben elimden geleni yapacağım, kendime bir düzen kurmak için bu zorlu süreçleri atlacağım.'' düşüncesindeki kişilerin başarabileceğine inanıyorum.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Haftaya buralara yolum düşecek. Var midir musait olan? Bir şeyler içer, eski gunleri anariz

Ocean Drive
Miami Beach, Florida
Aga beee. tommy vercetti'nin save aldığı hotelde 1 gece kalma hayali...
-
@sadikcagan, @datanist 'in söylediği gibi bu konuya dikkat etmenizi öneririm.
- Nerede yaşamak istiyorsunuz?
- Hangi aracı ya da hangi fiyat sıkalası içerisindeki araçlardan almayı düşünüyorsunuz?
- YouTube'da bulunan aylık giderler videolarından çıkarabileceğiniz kadarıyla aylık giderleriniz ne kadar olacaktır?
Bunlar ve bunlar gibi soruları sorup kendi ailenize göre hesaplamanızı aslında yapıp 6 aylık olacak şekilde düşünebilirsiniz.
-
-
@SUAT-GUNAY Vallahi ya

daha yeni görüyorum çok güldüm -
@Guenron Cevap yanlış bu ev başka dizide

-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron Cevap yanlış bu ev başka dizide

Shameless sanki.

-
@hdemircanusa Yok benimki ilk etkilendiğim fotodan bağımsız

-
@MGE aga be
O lanet evin önünde fotoğraf çektireceğim , 5$ mı 10$ mı neydi galiba siyahi bir abimiz evde kalıyor -
@kemallacin şöyle bir yorum getireyim buna; en büyük masraf kalemi barınma. tek kişi ve aile 1000 USD'den başlar ortalama 2500'e kadar çıkar. Tabi değişkenlik gösterir şartlara, taleplere göre. Barınma kalemi dışında ekstra bireyler çok bir şey eklemez masrafa, bir sigorta olayı dışında. yani demek istediğim şu, bir kişinin aylık gıda masrafı 300-400 ise aile olunca bu 600-700, bilemedin 800 olur. hatta mantıken tek kişinin çoğunlukla dışarıda yiyeceğini düşündüğünde kafa kafaya çıkar.
yani işin özeti tek kişi ise 2000-2500/ay bandında, aile ise 4000-4500 bandında minimum şartlarda yaşarsın. işte bunu ay ile çarpmak lazım. 6 aylık bir kötü gün akçesi için yaklaşık 25-30 K sanırım olması gereken rakam ki bunu mümkünse 8-10 aya çıkarmak lazım.
ama geçen yıldan beri söylediğimi tekrar edeyim; bu sadece planlama ve öngörü, hiçbir şekilde şart şu bu değil. yani kimse bu rakamın konsolosluk görüşmesi için zaruri rakamdır demesin çünkü böyle bir şart yok. orada dinamikler ve gerekçeler tamamen farklı. -
@Guenron ha pardon

-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@MGE aga be
O lanet evin önünde fotoğraf çektireceğim , 5$ mı 10$ mı neydi galiba siyahi bir abimiz evde kalıyorbildiğim kadarıyla ücretsiz ama çekersen tip at diye önünde kutu var.

-
@kemallacin
iyiymiş bu. aynen böyle olacak.
Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k