DV2024 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY Ben bunu istiyorum , 10$ dan aşşağı foto çektirmem 😀😀😀

-
@SUAT-GUNAY Ben iş başvurumu yaptım , kasiyer olarak ürünler benden geçsin , indirim kodu sağlarım 😀😀😃
-
@hdemircanusa ben de depoda çalışır, molalarda geyik yaparız ne diyim :)
-
@ozz roman havasında gerçekçi olmuş, gözümde canlandı bi an. :thumbs_up_medium-dark_skin_tone:
-
beni tek zorlayacak şey, Alperen'in maçları için Houston'a gitmek...
çocuk gerçekten iyi, Orlando Magic'e falan transfer olsa da bu dertten kurtulsam :) -
@Guenron Güzel olmaz mı forumdan kişilerle orada bir barbekü yapsak ❤️❤️❤️
-
@kemallacin ba ba ba ba... nasıl da ortama ayak uydurdun hemen, Barbekü ne yaa, mangal o mangal :) :)
-
Selamlar herkese :)
-
@SUAT-GUNAY 😀😀 oldu bu iş
-
@sytahmt hoşgeldin
-
@Özgür-Can hiç sorma :|
-
@Murat-4 roman havası da oynarız
-
@hdemircanusa hoş bulduk :) keyifler yerindedir inşallah
-
@kemallacin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron Güzel olmaz mı forumdan kişilerle orada bir barbekü yapsak ❤️❤️❤️
Aynen bak @SUAT-GUNAY da dediği gibi mangal nereye gitti kral bi anda :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir kişiyi merak ediyorum. Geçen sene her gün bir eyalet fotoğrafı ve bilgi paylaşan birisi vardı, totemi buydu ve greencardı kazanmıştı. Mülakat alıp gidebildimi acaba gören var mı?
geçen seneki bendim kazanamadım, önceki sene @Final-Approach önceki sene @chandler kullanıcıları paylaştılar ve kazandılar ama pandemi yüzünden gelişme katettiklerini sanmıyorum
Chandler ne satış koymuştu ama foruma var ya unutamıyorum onu. Erkek Eyşan idi resmen 😂
-
@abrakadabra hatırlamıyorum genelde HNBS olunca sayfanın takibinden çıkıp sonra sene dönüyorum bilgim yok açıkcası
-
Arkadaşlar 40-50 k $'lar havada uçuyor kurun 20,00TL olduğu ülkemizde bu kadar parası olup green card la uğraşacak olduğunu sanmıyorum elbette bu rakamları söyleyenler en kötü ihtimaller ve maks üzerinden konuşuyor ama ben eşim ile geleceğim ve iş ayrımı yapmayan birisi olarak en geç 15-20 gün içinde iyi yada kötü bir iş bulacağıma inanıyorum biz 15-20k$ ile gelmeyi düşünüyoruz örnek vermek gerekir ise çok mu düşük kaldı diye kuşkuya düştüm yazılanlardan dolayı
-
@ozz Sonra ikinci cümlede "Seçim, vize alacağınızı garanti etmez çünkü seçilen başvuran sayısı mevcut vize sayısından fazladır" diyor. Seçildim ama gidebilecek miyim korkusu sarıyor :)
-
Ben hemen bakamayacağım ya 😂
-
@asariel hiçte düşük değil merak etmeyin tabi aşırı pahalı bir şehir seçmezseniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum