DV2024 Sohbet Odası
-
@Guenron Cevap yanlış bu ev başka dizide 😀
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron Cevap yanlış bu ev başka dizide 😀
Shameless sanki. 🤔
-
@hdemircanusa Yok benimki ilk etkilendiğim fotodan bağımsız :D
-
@MGE aga be 😵💫 O lanet evin önünde fotoğraf çektireceğim , 5$ mı 10$ mı neydi galiba siyahi bir abimiz evde kalıyor
-
@kemallacin şöyle bir yorum getireyim buna; en büyük masraf kalemi barınma. tek kişi ve aile 1000 USD'den başlar ortalama 2500'e kadar çıkar. Tabi değişkenlik gösterir şartlara, taleplere göre. Barınma kalemi dışında ekstra bireyler çok bir şey eklemez masrafa, bir sigorta olayı dışında. yani demek istediğim şu, bir kişinin aylık gıda masrafı 300-400 ise aile olunca bu 600-700, bilemedin 800 olur. hatta mantıken tek kişinin çoğunlukla dışarıda yiyeceğini düşündüğünde kafa kafaya çıkar.
yani işin özeti tek kişi ise 2000-2500/ay bandında, aile ise 4000-4500 bandında minimum şartlarda yaşarsın. işte bunu ay ile çarpmak lazım. 6 aylık bir kötü gün akçesi için yaklaşık 25-30 K sanırım olması gereken rakam ki bunu mümkünse 8-10 aya çıkarmak lazım.
ama geçen yıldan beri söylediğimi tekrar edeyim; bu sadece planlama ve öngörü, hiçbir şekilde şart şu bu değil. yani kimse bu rakamın konsolosluk görüşmesi için zaruri rakamdır demesin çünkü böyle bir şart yok. orada dinamikler ve gerekçeler tamamen farklı. -
@Guenron ha pardon 😀😀😀
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@MGE aga be 😵💫 O lanet evin önünde fotoğraf çektireceğim , 5$ mı 10$ mı neydi galiba siyahi bir abimiz evde kalıyor
bildiğim kadarıyla ücretsiz ama çekersen tip at diye önünde kutu var. :D
-
@kemallacin :) :) iyiymiş bu. aynen böyle olacak.
-
@MGE Çok gidip gelen olduğu için amcamız bıkmış ve aylık 750$ - 1000$ alıyormuş 😀
-
@hdemircanusa ben düşünüyorum bunu. Manhattan'da stand kurup, TR'den gelen uzaylı ile foto çektirin diye. 2 dolar alırım foto başına :)
-
Gittiğimde en çok yapmak istediğim şeylerden birisi Hızlı ve Öfkeli'deki evin önünde fotoğraf çektirmek
-
@kemallacin 1327 <3
-
cumartesi akşamı;
bilgisayarın başına geçmişsin. dvprogram'state'gov'a girmişsin. check status'e basmışsın. confirmation number'ını yazıp, enter tuşuna minik bir dokunuş yapmışsın.
karşına bir sayfa çıkmış. yok artık diyorsun. nasıl olur, bu sefer oldu mu gerçekten diyorsun. rüyada mıyım yoksa diyip ellerinle yüzüne hafif~orta şiddette şaplatıyorsun. gerçekliğin ortasındasın. yıllarca hayalini kurduğun o ekran artık karşında. kartallı mavi mühür sol üstte, sağda kentucky consular center yazıyor. dear diyor, kazandın olm gel buraya diyor. -
@ozz 𝚂𝙸𝙽𝙲𝙴 𝟸0𝟷𝟸 :crying_face:
-
Has been randomly selected
-
@hadi-BE evi ne taraftan tuttun. fiyatlar nasıl :)
(haftaya çay içerken sorarım dedim önce. sonra içimden geldi şimdi sorayım dedim. çok vaktim olmaz benim çocuk falan deniz deyip duruyo olucak çünkü) -
@SUAT-GUNAY Ben bunu istiyorum , 10$ dan aşşağı foto çektirmem 😀😀😀

-
@SUAT-GUNAY Ben iş başvurumu yaptım , kasiyer olarak ürünler benden geçsin , indirim kodu sağlarım 😀😀😃
-
@hdemircanusa ben de depoda çalışır, molalarda geyik yaparız ne diyim :)
-
@ozz roman havasında gerçekçi olmuş, gözümde canlandı bi an. :thumbs_up_medium-dark_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum