DV2024 Sohbet Odası
-
Açıklanma saati tam olarak 19:00 mu acaba
-
@Cemda, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Açıklanma saati tam olarak 19:00 mu acaba
Evet aynen 6 mayıs cumartesi tr saati ile 19:00
-
@Cemda evet amerika saat 12.00 biz 7 saat ileri olduğumuz için 19.00 ancak 2-3 saat yoğunluk oluyor 21.00 sonrasında çok rahat girebiliyorsun.
-
@BuroSulu mesaj kutunu kontrol eder misin
-
@ayvalik10 24:00 a kadar sabretmeyi deneyeceğim 😀
-
Adres konusunda yardım edebilecek birileri var mı acaba? Eğer talihlilerden olursam geçici olarak kağıt üstünde göstermelik bir adres gerekli benim için konsoloslukta değiştiririm. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
-
ben hala 15 haneli onay kodum var ne yapacağımı bilmiyorum
-
Seveni çok 😊
Chicago 🇺🇲

-
@tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hayri-Sozen hayır, vatandaş olmadan mümkün değil.
Hocam, insanlara bilgisiz paylaşım yapıyor diye kızdıktan sonra yanlış bilgi paylaşmanız ironik.
GC sahiplerinin seyahat edebileceği yerler gayet mevcut. 🙃 -
@tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hayri-Sozen gerçi şöyle bir durum var, Kanada dışındaki ülkelere zaten Türkiye pasaportu ile de girebiliyoruz vizeye ihtiyaç olmadan. Yani vatandaş olmadan green card ın pek bir avantajı görünmüyor bu konuda.
Okuyarak geliyorum. Hatanızı düzeltmişsiniz dedim. Pat bir tane daha. Kanada hariç hepsine değil. 😂
-
:)) şahan gökbakar kerem kınık atışmasına benzedi
-
Ben aslinda kanada da yasamak istiyorum amerika da ki silah yasasi beni urkutuyor.
Pasaportu aldiktan sonra kanadaya tasinabiliyor muyuz?
-
@Omer-Sirmac sonuçlar açıklandıktan sonra forum üzerinden yardımcı oluyorlarmış
-
@Hayri-Sozen Türkıyede ürküyor musunuz acaba yerıne gıdersenız arastırarak sıkıntı yasamanız zor ama gıdıp de belalı mahallerde yasarsanız o zaman evet urkebılırsınız
-
@umutcetnkaya Turkiyede de ürküyorum ama böyle bir secenek var mi diye merak ettim. Bu hesaplari cekilisi kazanirsam yapacagim ama simdi ortalik sakinken sormak istedim.
-
Arkadaşlar sonuçların ilan edildiği sayfanın linki nedir
-
-
@Murat-4 bu değil ayın 6 sında hangi saatte açıklayacaklar belli değil ya hani illaki bi bilgilendirme sayfası vardır biz açıkladık bunu diye paylaşım yaptıkları bir sayfa onu istiyorum ben daha çabuk ds260 ı doldurabilmek için
-
@RaVeNx hizli doldurunca ne oluyor ki sonucta siramiz yok mu?
-
Arkadaşlar zaman yaklaştıkça bende ihtimalin çoook düşük olmasından ötürü çıkmayacağının hüznü oluştu. Sizde de oluyor mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum