DV2024 Sohbet Odası
-
@Hayri-Sozen O detaya sahip değilim , forumda bi cetvel vardı
-
@hdemircanusa bugün amerikaya gelebildiysek bu DV sürecini doğru bir şekilde yürütebildiysek avukatlara ve saçma danışmanlara para kaptırmadan, bu özellikle Uğur bey ve telegramdaki diğer adminler sayesinde olmuştur. Onun için benimkini bir vefa borcu gibi düşünüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz içinde 🙏
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa bugün amerikaya gelebildiysek bu DV sürecini doğru bir şekilde yürütebildiysek avukatlara ve saçma danışmanlara para kaptırmadan, bu özellikle Uğur bey ve telegramdaki diğer adminler sayesinde olmuştur. Onun için benimkini bir vefa borcu gibi düşünüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz içinde 🙏
Rica ederim , Uğur bey zaten Cennetlik , ama nacizane fikrimi söylemek istedim , Saygı duyuyorum yaptığınız işe :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Halikaria evet bende sorduğumda o denk geldiğimde türk uberci abiye aynısını söyledi
-
@Hayri-Sozen gerçi şöyle bir durum var, Kanada dışındaki ülkelere zaten Türkiye pasaportu ile de girebiliyoruz vizeye ihtiyaç olmadan. Yani vatandaş olmadan green card ın pek bir avantajı görünmüyor bu konuda.
-
@Hayri-Sozen ülke bazlı katılım sayısı bilinmiyor maalesef hep yalan haberler dönüyor sadece medyada
-
@Hayri-Sozen evet SFya yerleştik biz tercihimiz bu yönde oldu
-
@Emre-Kurtulmuş belli ki kopamamissiniz forumdan. tecrubelerinizi anlattiginiz icin tesekkur ederiz
-
@ayvalik10 merhaba rar dosyasına tıkladım fakat içeriğine ulaşamıyorum.Pc de program mı eksik bilemedim. ''Dosya adını kopyalayın'' çıkıyor.
-
@hdemircanusa evet doğru ama ds 260 formunda amerikada yaşayan birinin adresini istiyorlar bizim hiç bir tanıdığımız yok
-
keşke 25 yaşında başlasaydım katılmaya ama işte o zamanlar hayattan bi 2. şans isteyeceğim aklıma gelmezdi .
-
-
@Cemda yas kac simdi? bence cok bisey kaybetmis sayilmazsiniz. genc yasta cesaret etmek zor.
-
@yasemin-karamuk posta kutusunu kabul etmiyor bu arada konsolosluk. adres için forumda takipte kalın yardımcı olan olacaktır.
-
@Hayri-Sozen 40 yaşındayım bence de tam zamanı , edindiğimiz tecrübelerle zorluklarla başa çıkma becerilerimiz daha iyi olur sanırım
-
@yasemin-karamuk Bunun için , şimdilik bulamaz iseniz o kısmı boş bırakıp Mülakat alacağınız tarihe kadar bulmanız gerekiyor , En başta bu forumda sosyalliğinizi arttırarak bu durumdan faydalanabilirsiniz adres konusunda , Airbnb , yada çevrenizde yakınlarınızdan güvendiğiniz kişilerle iletişimde olmanız fayda sağlayabilir , bahsettiğim her yolu deneyen var özellikle Tecrübe edinmiş kişilerin tavsiylerini dikkate alın , Otel adresi yazanda olabiliyor ama o tarihte teslim alınamadığında yada aksi bir durum söz konusu olduğunda tekrardan Greencard çıkartmak zorunda kalabilirsiniz
-
ilk cekilisimde kazanacagim. kazanacagim. kazanacagim..
hadi arkadaslar evrene sinyal gonderiyoruz :D
-
@Rhonster çok teşekkür ederim cevabınız için ..
Amerikada tanıdığım olmadığından bayağı zorlanacağız -
@hdemircanusa hiç bir adres bulamayan için airbnb en iyi seçenek zaten ilk gidişte kısa bir süre böyle bir yerde kalmanız gerekecek.
-
@yasemin-karamuk ilk ona kalsın :) merak etmeyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum