Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba merak ettiğim bir şey var green card çıkarsa eğer ben amerika dan posta adresi almak istiyorum burada gördüğüm videolarda buna gerek yokta deniliyor sizce ne yapmalı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@kemallacin pasaport zorunluluğu en azından bu keyfi ve öylesine olan başvuruları biraz olsun engelliyordu. Başvuruların ücretli olması da bir seçenek ama sanırım adaletli olmaz.

• amerikan ordusuna girince 1 yil icinde vatandaslik hakki doguyormus. cok ilginc bi detay.
    yani pasaportu cekilisi kazandiktan kisa sure sonra alma hakki var. 5 yil beklemeye gerek yok.

• ⭐⭐

@tufank Ücretli olması Amerika'nın temel prensiplerine aykırı , ama Sarı kafa Trumph'dan korkuyorum , ücret önemli değilde gider TR'yi listeden çıkarır felan mazallah

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Genelde 3-6 içinde bile ordu sana bu güzelliği yapabiliyor

• @hdemircanusa hocam ben cok seviyorum trumpi. bi amca havasi var 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@gnay her eksik bilgi başına para ödemesi yapmıyorsunuz böyle bir şey yok merak etmeyin, pasaport numarasız doldurursunuz mülakat tarihi alınca pasaportunuzu eklersiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Aykut-EREN dosyanı açtırıp bilgilerde değişiklik yapabilirsin ama bu dosya açtırma işini mülakat alana kadar yaptırmayın

• Yurtdisinda en cok endiselenecegim sey "esnaf lokantasi" olmamasi olabilir. genelde disardan yiyorum. pilav, cacik, kuru fasulye yemek istedigimde kara kara dusunecegim 😃

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Hocam ABD'de olduğunuz halde burada aktifliğiniz sürüyor ya , bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun , maalesef bir çok kişi aktifliğini kaybediyor ama siz maşallah sürekli hem sohbet , hem bilgilendirme amaçlı yazıyorsunuz , takdire şayan benim için burada geçirdiğiniz vakit 👏🏼 👏🏼

• @Hayri-Sozen çıkarsa size peterson yolu gozukuyor o zaman yada oraya yakın yerlere

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Bende öyle...

• @hdemircanusa hocam ben bekarim sizin hanim pisirir yine 😃

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Ben onun için yazmadım 🙂 Trumph sevmiyorum dediniz ya ona yazdım , Pilav kuru fasulye felan aramam ben , kırmızı et ve Balık olsun yeterli

• @hdemircanusa yapamaz

• @hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş Hocam ABD'de olduğunuz halde burada aktifliğiniz sürüyor ya , bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun , maalesef bir çok kişi aktifliğini kaybediyor ama siz maşallah sürekli hem sohbet , hem bilgilendirme amaçlı yazıyorsunuz , takdire şayan benim için burada geçirdiğiniz vakit 👏🏼 👏🏼

@hdemircanusa helal olsun tam bunu yazıyordum aklımı okuyup yazmışssınız harikasınız ! 👏 👏

@Emre-Kurtulmuş iyiki varsınız !🙏 🙏

• @Emre-Kurtulmuş San Fransisco iltica ofisinin kabul oranı ABD genelinde ki tüm iltica ofislerine göre en yüksek olanı, adresin nerede ise orada ki iltica ofisinden yürütülüyor işlemler. O nedenle sınırdan girenler adres değişikliği yapıp SF'a taşınıyor ve dosyalarını da SF iltica ofisine aldırıyorlar.

• ⭐⭐

@Rhonster Yapamaz ama sürecei zorlaştırmak için çok eylem yaptı , Greencard sosyal medya hesap paylaşma muhabbetini getiren o , pasaport şartı çıkaran o (bunu destekliyorum) , boş kürsü yakaladıkça göçmenlere göz korkusu vermeye çalışan o , Texasa kocaman duvarların devamını ördüren ve yüksekliğini arttırma talimatı veren o vs. vs . yani kısaca ben samimiyetine ala gücenmiyorum onun

• ⭐⭐

@yasemin-karamuk Posta adresi almayı , Amerika'da adres bulamayanlar için öneriyorlar , eğer siz DS260 formundaki koşulları sağlayıp giriş yaparsanız ABD'ye böyle bi ihtiyacınız olmayacak

• ⭐⭐⭐⭐

@fatih-duyus büyük ihtimalle Can harmanşahın videosunda gördünüz bu bilgiyi. Saçma sapan bir videoda 2 tane hırsızın söylediği greencardın şifresini çözdük laflarını kaale almayın boşverin hiçbir zaman bilemeyiz doğruluğunu

Benzer Başlıklar

• 682
  • 21391
  • 6
  • 4038
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |