Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Hayri-Sozen Maalesef bende eşimle ilk başvurumda aynı duyguları hissediyorduk , son 1 hafta kala eşim peş peşe rüya görüyordu gidiyoruz bu sene diye , sonuç olarak Burdayız 😀 Aşırı kaptırmamak, çok umut bağlamamak gerekiyor , daha önceki bi kaç yazımda da belirtmiştim , Bedeli çok ağır oluyor

• @hdemircanusa Düşeceksekte yüksekten düşelim kral hayaller hep kazanma ihtimaliyle, olmazsa aynı heyecanla seneye de deneriz let's gooo

• @hdemircanusa

umut baglamiyorum bende kazanamasam uzulmem belki de bu yuzden kazanacagim diye hissediyorum. siz artik 2 kat arttirmissiniz sansinizi bu yuzden kazanma ihtimaliniz oldukca fazla. ama kac basvuru var ve bunlarin kaci talihli oluyor bunlari bilmiyorum. bilsem ben de ona gore sansimi degerlendirirdim.

• ⭐⭐

@Guenron hadi bakalım şimdide verdin gazı 😂😂😂 Geçen sene HNBS görünce siteye giremedim , bu sene bolca burda olacağım , 3 gün sonra kimimiz DV2025 Bekleme Odasında kimimiz doğru Telegram a gideceğiz , Allahım lütfen bizi @Guenron ile telegrama gidenlerden nasip et
    Not: samimiyetini hissettiğim eskilerden özellikle , @hadi-BE @gariban @hasnotben @SUAT-GUNAY @abrakadabra ve kullanıcı adını unuttuğum kim varsa Amerika’da görüşmek üzere inşallah 🙏🇺🇸❤

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Bu forumda 17 Yıldır eşi ile başvurup maalesef talihli olamayan var , ama vazgeçmek yok

• @hdemircanusa

ilk kez basvurupta kazanan kisi sayisi daha fazla deniyor. sanki ilk basvuranlar daha talihli gibi bir izlenim var boyle birsey var mi bende ilk kez basvuracagim.

• @hdemircanusa Aminnn. Rabbim bizleri Türkiye'den Amerika'ya bir kısrak başı gibi uzanan green cardlılardan eyle.

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Aynı şeyi geçen sene bende okumuştum , bi anket yapmışlardı sanırım , doğruluk payı nedir bilmiyorum sonuç olarak herkes katılabiliyor , İşk başvuruda çıkanların sayısı daha fazla idi

• ⭐⭐

@Guenron 🙏🙏🙏🙏🇹🇷 ↗↗↗↗🇺🇸

• @Hayri-Sozen Böyle bir durum varsa iştahım daha da kabardı. Ben de senin gibi ilk defa başvuru yaptım.

• @Guenron

evet boyle bir muhabbet var. ilk kez basvurmus insanlar daha fazla kazaniyor neden boyle bilmiyorum.

• Acaba cikipta sonradan vazgecen talihliler var mi 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@Guenron her geçen gün ülkeden umudunu kesen insan sayısı arttığı için yeni başvuru sayısı da buna paralel yükseliyor. Yakında tüm ülke başvuracak, nasıl olsa pasaport zorunluluğu yok 🙂 gitmeye niyeti olan da olmayanda öylesine başvuruyor.

• @tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Guenron her geçen gün ülkeden umudunu kesen insan sayısı arttığı için yeni başvuru sayısı da buna paralel yükseliyor. Yakında tüm ülke başvuracak, nasıl olsa pasaport zorunluluğu yok 🙂 gitmeye niyeti olan da olmayanda öylesine başvuruyor.

You can’t stop the change, any more than you can stop the suns from setting. - Shmi Skywalker

• @tufank

hocam siz kac defa basvurdunuz?

b1 b2 vize ne oluyor hayirli olsun amerikada misiniz simdi?

• arkadaşlar diyelim gittik iş bulduk çalışıyorum fakat eşim ben sıkıldım dönücem dedim daha sonra tekrar geri gelme şansı var mı? yani istediği gibi gir çık yapıyor mu ?

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Tabiki de var

• @hdemircanusa

peki bunlar baskalarinin hakkini yemis olmuyo mu?

• @hdemircanusa Atlanta’ya 1 saat mesafede cummingteyiz biz, atlandadan çok daha sakin ve huzurlu 👍🏻

• ⭐⭐

@Hayri-Sozen Yani tabikide yemiş oluyor , Bu olay çekiliş usulü olduğu için millet görünce hiç ön araştırma yapmadan (ÜCRETSİZ ) başvuru olduğunu öğrenince başvuruyor , aradan aylar geçiyor , başvuran kişi ya aynı heveste olmuyor yada Gidene kadar herşeyin ücretsiz olacağını , O vizenin Babasının hayrına verileceğine , Unganlar’ında Devlet hasatanesi olduğunu düşünüyorlar sanırım , Sağlık Muanesi için ücret , Konsolosluk vize görüşmesi için ücret AİS için ücret , Uçak biletler vs ciddi rakamlar çıkıyor özellikle aile olanlar için , kur farkını konuşmak istemiyorum bile , bu durumlar böyle oldukça vazgeçen daima oluyor

Benzer Başlıklar

• 21391
  • 7674
  • 906
  • 4038
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |