DV2024 Sohbet Odası
-
@Hayri-Sozen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2020 konusuna baktim 5 yildir katilip kazanamayan bir suru insanin mesajini gordum onlari simdi goremiyorum. Acaba pes mi ettiler?
Biri de benim mesela. Eş ile birlikte 30 başvuru girişi yapmışızdır. Sabırla bekliyoruz. Avını bekleyen timsah gibi, sessiz ve derinden... Florida Timsahı... En sessizi :)
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hayri-Sozen Pes eden de var , Forumda aktiflik sağlamayıp başvuranda var , İmzasını güncellemeyen üyede var , bir abimizin 20 küsür başvurusu vardı , hala da deniyordu
İmzaya HNBS xx2x mi yazıcaz. Boş ver. Seçilirsek dosya no evrak isteme tarihi, görüşme tarihi neyim yazarız. Seçilmediğimizin çetelesini tutmanın kime ne faydası var.
-
@ibrahimasar Konu sürüngenlerse hemen atlarım 😂 Timsah hiç sessiz değil ama sizin pusuya yatmış olmanız aklıma sessizlik abidesini getirdi Bkz;

-
eskiden kazanmak daha kolaymis. daha az basvuru varken... simdi daha zorlasti. ama ben cok umutluyum. sanki ilk basvurumda cikacak gibi hissediyorum. ruyamda da gordum. siz ne hissediyorsunuz?
-
@Hayri-Sozen Maalesef bende eşimle ilk başvurumda aynı duyguları hissediyorduk , son 1 hafta kala eşim peş peşe rüya görüyordu gidiyoruz bu sene diye , sonuç olarak Burdayız 😀 Aşırı kaptırmamak, çok umut bağlamamak gerekiyor , daha önceki bi kaç yazımda da belirtmiştim , Bedeli çok ağır oluyor
-
@hdemircanusa Düşeceksekte yüksekten düşelim kral hayaller hep kazanma ihtimaliyle, olmazsa aynı heyecanla seneye de deneriz let's gooo
-
umut baglamiyorum bende kazanamasam uzulmem belki de bu yuzden kazanacagim diye hissediyorum. siz artik 2 kat arttirmissiniz sansinizi bu yuzden kazanma ihtimaliniz oldukca fazla. ama kac basvuru var ve bunlarin kaci talihli oluyor bunlari bilmiyorum. bilsem ben de ona gore sansimi degerlendirirdim.
-
@Guenron hadi bakalım şimdide verdin gazı 😂😂😂 Geçen sene HNBS görünce siteye giremedim , bu sene bolca burda olacağım , 3 gün sonra kimimiz DV2025 Bekleme Odasında kimimiz doğru Telegram a gideceğiz , Allahım lütfen bizi @Guenron ile telegrama gidenlerden nasip et
Not: samimiyetini hissettiğim eskilerden özellikle , @hadi-BE @gariban @hasnotben @SUAT-GUNAY @abrakadabra ve kullanıcı adını unuttuğum kim varsa Amerika’da görüşmek üzere inşallah 🙏🇺🇸❤️ -
@Hayri-Sozen Bu forumda 17 Yıldır eşi ile başvurup maalesef talihli olamayan var , ama vazgeçmek yok
-
ilk kez basvurupta kazanan kisi sayisi daha fazla deniyor. sanki ilk basvuranlar daha talihli gibi bir izlenim var boyle birsey var mi bende ilk kez basvuracagim.
-
@hdemircanusa Aminnn. Rabbim bizleri Türkiye'den Amerika'ya bir kısrak başı gibi uzanan green cardlılardan eyle.
-
@Hayri-Sozen Aynı şeyi geçen sene bende okumuştum , bi anket yapmışlardı sanırım , doğruluk payı nedir bilmiyorum sonuç olarak herkes katılabiliyor , İşk başvuruda çıkanların sayısı daha fazla idi
-
@Guenron 🙏🙏🙏🙏🇹🇷 ↗️↗️↗️↗️🇺🇸
-
@Hayri-Sozen Böyle bir durum varsa iştahım daha da kabardı. Ben de senin gibi ilk defa başvuru yaptım.
-
evet boyle bir muhabbet var. ilk kez basvurmus insanlar daha fazla kazaniyor neden boyle bilmiyorum.
-
Acaba cikipta sonradan vazgecen talihliler var mi :D
-
@Guenron her geçen gün ülkeden umudunu kesen insan sayısı arttığı için yeni başvuru sayısı da buna paralel yükseliyor. Yakında tüm ülke başvuracak, nasıl olsa pasaport zorunluluğu yok :) gitmeye niyeti olan da olmayanda öylesine başvuruyor.
-
@tufank, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron her geçen gün ülkeden umudunu kesen insan sayısı arttığı için yeni başvuru sayısı da buna paralel yükseliyor. Yakında tüm ülke başvuracak, nasıl olsa pasaport zorunluluğu yok :) gitmeye niyeti olan da olmayanda öylesine başvuruyor.
You can’t stop the change, any more than you can stop the suns from setting. - Shmi Skywalker
-
-
arkadaşlar diyelim gittik iş bulduk çalışıyorum fakat eşim ben sıkıldım dönücem dedim daha sonra tekrar geri gelme şansı var mı? yani istediği gibi gir çık yapıyor mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum