DV2024 Sohbet Odası
-
@kemallacin üzülme burada davulla zurnayla haber veriyorlar kendin de kontrol edebilirsin sitesi
-
@selamibasaran onun ıcınse okey hocam sondakı hıc tatil yaptınız mı sorusu bıraz kinayeli olmus ondan şaşırdım bende . çadır kampıda yaz kış yaptım bende cocuk yok eşimle açılıp buyuyen bır karavan bıze yeter ılk surec ıcın dıey dusundum ama guvenlık vesayre seyler kafamda kaldı sadece .
-
kış uykusundan uyandık.. umarim her sey gonlunuzce olur

-
3 gün kalmış
3 gün dediğin nedir ki geçiverir. Her şeyin hayırlısı diyelim
-
@udede Ben de onları not aldım, tam isimleri ve adresleri. Başka da bişey yok zaten, diğerleri güncel bilgilerimiz.
-
@Yıldıray81 tamam açıklama yazmadım kusura bakma şimdi current ayın üstüne basınca açılacak sayfa da aşağıdaki başlığı buluyorsun daha sonra orada ki europe kısmında hangi rakam yazıyorsa o rakama kadar ki kişiler mülakat tarihi alabilir demek oluyor.
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JUNE
-
@yasemin-karamuk Yasemin hanım dv2024 sayfasında sorarsanız daha iyi olur, bu sayfada sadece dv2023'ü ilgilendiren genel paylaşımlar yapıldığı için, sorunuza cevap verilmeyebilir...
-
@ayvalik10 Teşekkür ederim fakat 30 bin kişi kontenjan dahilinde tamam ama bu garanti değil bildiğim kadarıyla. Şu ana kadar kaç kişi çağırılmış? Son 5 ay da kaçıncı sıraya gelinmiş onu görmek istedim

-
@yasemin-karamuk @sanaldeniz dediği gibi sizler buraya değil aşağıdaki linke tıklarsanız orada resmin altında cevap yazmıştım oraya gelir misiniz. Daha detaylı bilgi vericem
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/24949?_=1683110970279
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@yasemin-karamuk merhaba aşağıdaki linke tıklayıp ds 260 ilk kazanan kendisi için dolduracak. Daha sonra aynı linke tıklayıp tekrar mektupta çıkan numarasını girince diğer aile bireyleri için add butonu çıkıp her bir birey için tekrar ds 260 onların bilgileri ile dolduracak buradaki diğer kişiler gibi sizde en aşağıdaki ds 260 boş halini indirip doldurup taslak olarak tutarsanız ozaman gerçek form açılınca vakit kaybı yaşamazsınız.
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=share_link
-
@Birgariphayat edevletten sgk dökümünüze bakabilirsiniz
-
@umutcetnkaya ha yok orda cümle eksik olmuş. Karavanda hiç tatil yaptınız mı demek istemişim, düşünmüşüm ,ama yazıya dökememişim.
kusura bakmayın. -
@Yıldıray81 onu görmen için 2023 green kart aşamaları kısmında forumda ki kişileri görebilirsin. Ancak tüm dünya genelinde görmek istiyorsan ozaman kcc istatistiklerini yayınlamasını bekleyeceksin bu da hemen değil ocak - şubat gibi oluyor.
-
Sizce seçimden sonra Dolar ne olur , Mülakat zamanından Havalimanına giriş yapana kadar bakalım masraflar nasıl olacak? Kurulu düzenimiz olmasa gelirdim yeğenim demeyi nasip et Allahım

-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@udede Çalıştığınız işleri hangi siteden buldunuz acaba?
arkadaş yazmış zaten hepsini edevletten baktım, ama ben 5-6 kez adresimi değiştim edevlette sadece 2 adres gözüktü acaba e devlete göre mi doldurayım yoksa tahmini olarak yaşadığım adresleri mi gireyim emin olamadım.
-
case number da yine tamamen loto gibi şansa dağıtılıyor değil mi arkadaşlar ? düşük veya yüksek olması tamamen şans yani?
-
@mr-dad Evet bizim bir etkenimiz yok
-
@hdemircanusa teşekkürler
-
@udede e devlete göre doldur sonra eksiklik olursa sen tahmini doldurursun
-
@hdemircanusa Kurulu düzenimiz olmasa gelirdim yeğenim cümlesini söylemek için önce adım adım gidelim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum