DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı işler bol kazançlar.
-
O Sene Bu Sene
O Gün Cumartesi
O Saat 19:00
Olmasa da olur, Olsa Daha iyi olur
İnşallah Hayırlı ve mübarek olur -
Cumartesi günü Antalyaspor - BJK maçındayım. Hem beşiktaş'ım hem ben kazanacağız! =)
-
@Rhonster 3.madde ve 13. Madde işaretli
3. Gezi planı maddi yetersizlik gibi birşey
13. De geri döneceğimize inanmamislar falan -
@Zelene geçmiş olsun.inş itiraz dilekçesi sonucu vizenize ulaşırsınız. Ben de ağustos ayı için araçla yunanistan düşünüyorum. Bakalım haziran ayı içerisinde başvuracağım.
-
@STK-TRCN bazen hayatta istemiyerekte olsa bazı hareketler insanları incite biliyor .seni anlıyorum seni önemsiyorumda,bu rası iyilerin yeri sen hep gel hata insanlara mahsus,onuda senide kazanmak gerek çünkü sizler iyi olanlardansınız.
-
Arkadaşlar merhaba benim tam olarak anlayamadığım bir mesele var. Basvurunuzun tamamlanmasi icin, dosyanizda bulunan ve Green Card alacak herkesin DS-260 formunu doldurmasi gerekiyor. diye söyleniyor.
Ben kazanan olduğumda eşimi ve çocuklarımı zaten kendi doldurduğum formumdaki ilgili alanlara ekliyorum. Bu yeterli değil mi? Çünkü üstteki ifadeyi sanki, herkes ayrı ayrı DS-260 formunu doldurmalı gibi algıladım.
Yani eşim ve çocuklarım da kendileri ekstradan yeni DS-260 formu mu dolduracak yoksa o ifade; ben formu doldururken, ilgili alan geldiğinde aile bireylerini eklemem gerektiğini mi söylüyor?
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@ayvalik10
Kusura bakmayın nispet değil… ama üç gün kaldı, ve yüksek numara çıkarsa current olduğu zaman ilk ds260 dolduranlardan başlıyor. Burda da hata yapmamak için sorudum -
@MGE sen saymaya saymaya bitirdin 😀
-
@klaudio bunu bende merak ediyorum 2 farklı konuşuldu geçmiş sayfalarda.
1 tanesinden kazanan kişinin ds formunda bölüm açılacak dendi.
1 tanesinden herkes ds doldurcak dendi.@hasnotben bundan sonra böyle. saymayarak ilerlicem :D
-
@Birgariphayat Bu duyguyla savaşıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Müsaitlik durumumuza göre sürecin detaylı anlatımını yazsak aslında güzel olur. Çünkü bazı kişiler aynı soruları soruyorlar süreç kısalmışken iyi olabilir
-
@kemallacin sonuçların açıklandığı günün sabahında, DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları başlında bütün detayları bulacaksınız.
-
-
@klaudio tek bir case no ile tüm aile fertlerinin ds 260 ları ayrı ayrı dolduruluyor. önce asıl talihli yi doldurup submit/yani gönder yapıyoruz. daha sonra aynı case no ile diğer aile üyelerinin formları doluyor ve submit ediliyor. asıl talihlinin formuna yazsanız da herkes ayrı ayrı ds 260 dolduracak şekilde bir sistem var. kısaca bebek de baba da anne de bu süreçte ayrı bir kişi olarak değerlendiriliyor form bazında.
-
Selamlar herkese. Kaldı mı 3 gün :))
-
@gucarslan Bilgi için teşekkürler abi öyle güzel olur
-
@debbieLA77 Memuriyette kapalı sarı zarf kötü bir anlama geliyormuş Türkiye'de, forumda ise tam tersi, ne kadar enteresan...
-
@Batu Son 3 gün 7 saat. Şuan daha iyi. Cumartesi günü saniyeler bile geçmez bize 😂
-
@kemallacin 6 ay yedik. 3 günden bir şey olmaz :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum