DV2024 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY siyasi sorunlar mı yoksa artan Türk göçmen midir nedeni kimse net bir şey diyemez ama zaten verdikleri sınırlı mülakat bir yaptırım olarak görülebilir bence. Numarası düşük olmasına rağmen bahsettiğiniz kişinin ankaradan mülakat alması imkansız derecesinde bir şey şu anda
-
@teqnoloq adres yazmak zorunda değilsin DS260da bakmayın yanlış yönlendirmesine siz. None yet yazarsınız adres kısmına mülakatta güncellersiniz. Sıranızıda etkilemez önemli olan formu submit etmeniz
-
Kaldi 4 gun hayirlisi ile
-
@GYATist ilk sene ki başvurudan ve heyecandan sonra o olumsuz sonucu görünce gerçekleri görüyorsun ve o kadar heyecanlandıran bir süreç olmaktan çıkıyor bence. 2-3 başvuru böyle hissetmeniz için gayet normal bence
-
@Emre-Kurtulmuş Evet abi ya öyle gerçekten de. Benim de ilk başvurum diye sanırım inanılmaz heyecan yaptım. Düşüşü fena olacak çıkmazsa
-
Günaydınlar herkese
-
5’i de bitirdik 4 gün kaldığında yazmaya başlarım diye bir totem yapmıştım. Forumdaki iletileri okumasam vaktin nasıl geçeceğini anlamayacağım. Günlük işlerimi yaparken her şey çok yavaş ilerliyormuş gibi, buraya gelip her konuyu baştan sona okuyunca zaman akıp gidiyor ve edindiğim bilgiler de yanıma kalıyor. Değer katan, destek olan herkese çok teşekkürler. Umudu buna bağlı olan, mental olarak da hazır olan herkese çıkar umarım. Kafasına koymuş, kurtuluş gibi gören için maddiyat, dil gibi şeyler bir şekilde aşılır zaten.
-
-
Herkese günaydın. Bugün de bir şekilde hızlıca bitecek ve sonra hafta içi için 3 gün kalmış olacak. Cumartesi sabahı sayacı açıp saniye saymaya çok az kaldı. Bekle bizi USA!
-

Günaydın forum ailem ❤️🇺🇸🙏
-
Merhabalar benim ds260 formu doldurma ile ilgili sorum olucaktı dostlar. Green card kazananlar aileller ds260 formunu her bir aile bireyi için doldurmaldır yazıyor. Benim sorum arkadaşlar, Ben kazanan olarak formdaki eş ve çocuk kısmıda dahil aynı formda doldurdum ve submit ettim. Be işlemden sonra tekrardan en baştan bu seferde aynı case number kullanarak eşimin adına ve sonrasında da çocuğumun adına ayrı ayrı ds260 formu doldurmak anlamına geliyor. Yoksa o ilk ds260 formunda eş ve cocuk kısmını doldurduk tan submit ettikttikten sonra yetiyor mu . Teşekkür ederim
-
Herkese selam. Bu sene ilk kez başvuru yaptım. ilk gönderimi de bu başlığa atmak istedim. Umarım gerçekten isteyen herkesin GC hayaline kavuştuğu bir çekiliş olur.
DV2024 mülakat deneyimleri başlığına deneyim yazabilmek dileğiyle.. İyi haftalar ! -
@Guenron fena olacak bir durum yok mantıklı düşünün sadece etki edemediğiniz bir çekiliş nedeniyle hayatınızı mahvetmenize gerek yok.
-
@ametin-k eşiniz ve çocuğunuz için ayrı formlar dolduracaksınız tekrardan
-
günaydın herpimize, sanırım bu sene rekor basvuru var
-
@Emre-Kurtulmuş soruya bende bi ilave yapayım, şimdi benim ve eşimin pasaportu var ama çocukların yok, ben ve eşim için formu doldursam, çocuklar içinde onlara pasaport çıkarttıktan sonra doldursam olurmu?
-
@ametin-k günaydın forumda nereye yazacağını bilmiyorsun dicem eski üyesin. Burası kazanamayanların yada ilk defa başvuru yapanların yeri sende gelmişsin ben kazandım diye soru soruyorsun nispet yapar gibi farkında değilsin bu soruyu buradan silip 2022 green kart aşamaları başlığında sormalısın.
-
Günaydın arkadaşlar. İşe her geldiğimde buraya girip enerji buluyorum. İnşallah çekilişi kazananların çoğunluğu buradan çıkar. Hepinize güzel ,hayırlı bir hafta dilerim...
-
günaydın millet. bugünü saymıyoruz kaldı sadece 3!
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum