ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
Sizin sebebiniz neydi acaba çok özel değilse, nerderyse 2 yıl sonra randevu tarihi almış olmanız çok şaşırtıcı ve üzücü dq nin hemen ardından mı expedition istediniz acaba?
-
Family basedlerle ilgili bir istatistik diğer sayfalarda tutuluyor ama iş dayanaklılarla ilgili hiç yok sanırım. Daha önce ya da yakın zamanda interview date alanlar yazarsa biz de ayrıca bir data sheet oluşturabiliriz.
-
Bir de merak ettiğim bir husus var CEAC da status ne zaman at Ankara olacak? İnterview date alınca mı?
-
@u2rem merhaba,
Şöyle bir video var açıklıyor adım adım.
https://www.youtube.com/watch?v=XcPUsmqrmK8&ab_channel=Immigration
-
@u2rem sanırım forumdaki sayı çok az EB2-NIW için ve yakın zamanda randevu alan yok.
-
@u2rem “At NVC” den sonra randevunuz olusturuldugunda “in Transit” oluyor. Sonrasinda “Ready” oluyor. “At Ankara” olmuyor hic.
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem sanırım forumdaki sayı çok az EB2-NIW için ve yakın zamanda randevu alan yok.
Maalesef zaten çok az başvuru olan bir kategori yani yaklaşık süreyi diğer sayfalardaki verilerden tahmin edebileceğiz
-
@dpdemir, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem “At NVC” den sonra randevunuz olusturuldugunda “in Transit” oluyor. Sonrasinda “Ready” oluyor. “At Ankara” olmuyor hic.
Çok teşekkürler bunu da bilmiyordum sizin şuanda transit durumunda sanırım
-
@u2rem evet ya da içimizden biri randevu alır almaz biraz daha netleşecek süreler digerleri için de.
-
@niwss evet birbirimize haber verelim sizin ne zaman DQ oldu ve EB-2 NIW mi sizin de
-
-
@u2rem biz randevu maili aldigimizda “in transit” oldu. 2 gun sonra baktigimda “Ready” yaziyordu. Su an hala “Ready” gorunuyor. Randevu hazir anlamindaymis.
-
@u2rem evet EB 2 NIW . Ocak 2023 te DQ oldum ben.
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Priority date iniz nedir artık randevunuz gelir umarım
-
Priority date iniz nedir artık randevunuz gelir umarım
-
Merhaba,
Bende Nisan 2023'de DQ oldum. EB2 NIW başvurum var. Ne zaman randevü gelir bilmiyorum. Şimdi lottery çıksa, oradan mı ilerlesem yoksa bunu mu beklesem bilemiyorum. Sizce hangisi daha hızlı olur? -
@u2rem kasim 2021 benim priority date, umarim ocaga kalmaz
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Merhaba,
Bende Nisan 2023'de DQ oldum. EB2 NIW başvurum var. Ne zaman randevü gelir bilmiyorum. Şimdi lottery çıksa, oradan mı ilerlesem yoksa bunu mu beklesem bilemiyorum. Sizce hangisi daha hızlı olur?Hocam siz de akademisyensiniz sanırım, geçen yıl lottery çıkan bir çalışma arkadaşımız ocak sonunda abddeydi yakın bir tanıdığım değil yoksa sorardım nasıl 6-7 ayda tüm işlemleri bitti de gitti diye, ben 30.08.2021 de başvurdum 5 ayda I-140 ım onaylandı ama NVC ye transfer 11 ay sürdü, umarim cok beklemeyiz
-
@u2rem kasim 2021 benim priority date, umarim ocaga kalmaz
Benim de agustos 2021, eb-2 niw subat 2022 ye cekilmis bizi etkilemez ama umarim bu yaz randevu verilir bizlere de, siz ailenizle mi basvurdunuz?
-
@ktur, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@niwss @u2rem @dpdemir bir Google Sheets içine herkes bilgisini ekleyebilir. takibi daha kolay olmaz mı?
Cok iyi olur aslinda ama ben nasil yapilir bilmiyorum hocam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
66
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum