DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 teşeekkür ederim bilgilendirme için
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mikael, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Fotoğrafta kendimi aradım ve her yıl olduğu gibi yine oradayım. 😀
Gene baktım gene bulamadım 😂
Tanidigim bir kac kisi var. Ben yokum. Zelene damla gucarslan muhtaradana. Benim gec geliyo aklima. Bazen ayni gun bir kac saat sonra. Bazen 1 2 gun sonra. Yaşlılıktan zaar 🤣🤣
Yaşlı değil, olgun genç. (Böyle bir tabir var mı acaba? 😁)
-
Geçen senenin talihlilerinden dosyasını Diğer konsolosluklara aktarıp vize alanları gördükçe çok mutlu oluyor, bir yerden de gitmeye imkanı olmayanlara çok üzülüyorum, bu durum beni acayip gerdi ya , nolurdu arkadaş şu bizim konsolosluk şöyle bizi bi şaşırtsa da bu sene 30K lara kadar vize verse ya
-
@Berkay-Ekcan bayadır araştırıyor olsan şu yukarda arama tuşuna da bir yazardın, neyse sadede gelecek olursak, other travel documents olarak doldurursun DS260 ı daha sonra mülakat aldıktan sonra bu sırada pasaprotunda gelmiş olur mülakat kısmı önemli burda DS260 ı açtırırsın ama dediğim gibi mülakat geldikten sonra içine pasaport numarasını yazarsın bu kadar.
-
Pasaportu olmayanlar ds260 ı doldururken travel documant var onu seçersiniz pasaport gelince sakın dosya açma falan işine girmeyin. Mülakat tarihi aldıgınızda ilgili konsolosluga pasaport bilgilerinizi atarsınız güncellerler.
-
https://www.instagram.com/reel/CrLfS3aI6iU/?igshid=YzcyNDA0Yzg3NA==
Neden mi Gerencard’a başvurdum , Neden mi Amerika’da yaşamak istiyorum
-
@debbieLA77 ilgili konsolosluk ne zamana planlarsa genelde 1-1.5 ay kadar bir süre veriyorlar ama mesela bu sene kasımın sonunda 10 gün sonraya mülakat verdiler
-
Beyler ds260 doldururken bazı e- devlet belgeleri gerekiyordu kolay doldurmak ve yanlış yapmamak için o belgeler neydi, konusunda veya forumun indirme dosyasında bulamadım
-
@cannyucell formu doldururken çocuğunuz doğmamış olduğu için formu öyle dolduracaksınız sonra siz mülakat alana kadar doğarsa çocuğunuz “Add Applicant” ile çocuğunuza form oluşturcaksınız
-
@cannyucell yapmalısınız o durumda mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırıp kendi formlarınıza çocuğunuzu ekleyeceksiniz
-
-
Silindi.
-
@Murat-4 İçimde bi sıkıntı oluyor böyle şeyleri izleyince , buraya ait değiliz
-
bu sene katılım sayısıyla ilgili bir bilgi var mı ?
-

Tanidigim bir kac kisi var. Ben yokum. Zelene damla gucarslan muhtaradana. Benim gec geliyo aklima. Bazen ayni gun bir kac saat sonra. Bazen 1 2 gun sonra. Yaşlılıktan zaar 🤣🤣
Yaşlı değil, olgun genç. (Böyle bir tabir var mı acaba? 😁)
Ona en yakin bildigim kart zampara var. O da henuz bize uymuyor 🤣🤣
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

İbrahim abi sanada çıksın bu sene be abi yeter artık :)
Farketmez başkan. Alıştık biz. Millet de haldır haldır ds 260 doldurma derdinde. Gelinlerin tatlı telası programı izler gibi izliyorum. O kaynana ogluna seni almaz kizim. Sulale tiril tiril kiz dolu, ekran sosyetiklerine mi bakacak diyesim geliyor. Ama umut da fakirin ekmegi bir yerde. (Hayal kurmayin umutlu olmayin demiyorum. Kaptirmayin kendinizi fazla diyorum.)
-
@ibrahimasar tecrübeye dayalı bilgi bu, bir iki gün içinde bakıyorsanız site çökse girilemiyorsa bile açılmış olur, ds260 da daha açılmamış olur bu konuda vakit kaybıda olmamış olur, sürekli denendiği için o heyecan durumu yok, erken bakmak ile geç bakmak arasında fark yok.
-
@ayvalik10 ya kral okudum elbette ama tam anlayamadım, sonuna -1 eklemeyi senden duydum mesela. En baştan mı bir form doldurulacak, yoksa formun içindemi biryer açılacak istenilen bilgileri oraya mı giricez.
-
TEXAS Tommiks Alkol Silah 5 Ölü
https://www.ensonhaber.com/dunya/abdde-bir-eve-silahli-saldiri -
@ytrbilgisayar forumdaki arkadaşlar neden texasa yerleşmeyi düşünüyor anlamıyorum, suç oranı çok yüksek, bi ara şu komşuların sicilini gösteren siteden baktım neredeyse her evde bir suçlu vardı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum