Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ds260 formu nasil doldurulur?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
225 76 40.9k 53

Benzer Başlıklar

• DS-260 formu gonderimi

2
    -2 Oy
    2 İleti
    343 Bakış
    crazycellsC
    @eccelli Sorunuzu su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari Forumda bu sekilde baslik olusturamazsiniz. Forum kurallarini ve kullanimina dair tavsiyeleri okuduktan sonra sorularinizi sorabilirsiniz. 72 saatligine forumdan cikariyorum sizi.
  • DS260 formuna giris problemi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    2 Oy
    5 İleti
    859 Bakış
    crazycellsC
    @fatihk DS260 formuna giris problemi içinde söyledi: Merhaba tekrar herkese Ds260 formumu doldurup tÜm sayfaların çıktısını alırken "interview location" başlıklı sayfanın çıktısını almamışım her nasıl olduysa. Şimdi girip alayım diye giriş yapıyorum ama "your request can not processed at this time" uyarısı geliyor. Ne yapmalıyım Daha sonra bir daha deneyin isterseniz, bir de farkli web browser'lardan giris yapmayi deneyebilirsiniz. Zaten bu sayfanin ciktisina vize surecinde ihtiyac duymayacaksiniz, kendi kaydiniz icin almak istiyorsaniz daha sonra almayi deneyin.
  • Ds 260 formu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @dogodogo @mstf DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Ds260 sorunu

3
    0 Oy
    3 İleti
    860 Bakış
    Abdullah 1A
    @crazycells meerhaba. Ben ds260 formuyla ilgili sorucaktım. Ben türkmenistan vatandaşıyım türkiye örenci vizeyle ikamrt rtmekdeyim. Ben ds 260 foldurduğum zaman mülakat yeri türkmenistandaki abd elçiliği olarak gösterebilir miyim. Rica etsem cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bazıları nerde ikamet rdyosan orsyı göstericen sonra dosya taşıyacan gibi bişeyker söylendi. Bu doprumu acaba. 2. Sorum ise benim yaşadığım şehrin adı değişti şimdi green card başvuru formunda yeni adını mı yazayım yoksa eski adıyla mı debvam edeyim. Geçen senelerde çğnkü eski adıyla yazmıştım. Eskiden serdardı şehrin adı şimdi kia dı ise Gyzylarbat oldu. Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k