Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@houey askerlik belgesi sorgulama başlığı var e devletten o evrağı alırsın evrak olarak yoksa sen bakaya kaldın asker kaçağısın konsolosluğun sorunu değil.
-
Bu ileti silindi! -
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benim düşünceme göre bu yıl başvuru sayısı geçen yılın 2 katından fazladır. Ben bu yıl 8 başvuru yaptım duyan geldi ve hepsi çıkacağına o kadar eminler ki çocukları dahil pasaport çıkarttılar

Vallahi bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin ben kimseye söylemedim, soranlara detaylı açıklama yapıp işte şu kadar masraf vs. anlatıp vazgeçirmeye çalıştım ki kendileri vazgeçti zaten işin iç yüzünü ögrenince,,
çogunluk olarak bedava sanıp çıkar çıkmaz hiç bir şey yapmadan uçağa binip gideceklerini sanıyorlar 
Ben hepsini bilgilendirdim çıkma ihtimalinin düşük olduğunu üstüne basa basa söyledim bana yıllardır çıkmıyor da dedim ayrıca hepsi yurt dışı için hazır kişiler zaten gitmek için can atıyorlar bir aile var aslında onlara çıksa çok sevirim tam uygun meslekleri var ve işlerinde başarılılar kesinlikle çok iyi olur onlar için o derece kıskanç değilim kendimden çok onları düşünüyorum

-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benim düşünceme göre bu yıl başvuru sayısı geçen yılın 2 katından fazladır. Ben bu yıl 8 başvuru yaptım duyan geldi ve hepsi çıkacağına o kadar eminler ki çocukları dahil pasaport çıkarttılar

Vallahi bencillikmi dersiniz ne derseniz deyin ben kimseye söylemedim, soranlara detaylı açıklama yapıp işte şu kadar masraf vs. anlatıp vazgeçirmeye çalıştım ki kendileri vazgeçti zaten işin iç yüzünü ögrenince,,
çogunluk olarak bedava sanıp çıkar çıkmaz hiç bir şey yapmadan uçağa binip gideceklerini sanıyorlar 
Ben hepsini bilgilendirdim çıkma ihtimalinin düşük olduğunu üstüne basa basa söyledim bana yıllardır çıkmıyor da dedim ayrıca hepsi yurt dışı için hazır kişiler zaten gitmek için can atıyorlar bir aile var aslında onlara çıksa çok sevirim tam uygun meslekleri var ve işlerinde başarılılar kesinlikle çok iyi olur onlar için o derece kıskanç değilim kendimden çok onları düşünüyorum

bana soranlar emin ol Amerikayla ilgili GC ile ilgili hiçbirşey bilmeyen tayfaydı , instagramda görüp heves etmişler, yani dediğin gibi yurtdışına gidecek gidebilecek kişiler degil, Ayrıca kıskançlık degil ya olay ,
yürek tükenmesi 
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@houey askerlik belgesi sorgulama başlığı var e devletten o evrağı alırsın evrak olarak yoksa sen bakaya kaldın asker kaçağısın konsolosluğun sorunu değil.
İzlediğim bir videoda e devletten o evrağin fotokobisini belge olarak çıkarttırın, gerekli demişti. Şu an tecilim var ama temmuzdan sonra bitecek. Eğer tecilim bitince dediğiniz gibi kaçak duruma düşülünce de alinabiliyorsa o evraği alirim ama kacak duruma düştüğüm için belge çıkmazsa ve doğal olarak askerlik belgesini götüremeyeceğim için eksik belge filan demezler umarim...
Okula yazilip tecil ettirebilirsin diye düşünebilirsiniz ama seneye de sinava hazirlanacağim daha iyi bir okul için. (gc işi olmazsa planim bu yönde, gc garanti diye bunu riske atmak sacma olur, sans sonucta) Tercih yaptiğimizda OBP kiriliyor o yüzden acikta üniye yazilamam ne yazik ki.
-
Ds 260 formunun boş hali varmı acaba ?
-
@houey tecilin bitse bile daha yoklamalar var son yoklama var daha zaman olarak önünde uzunca vakit var. Kaçak duruma hemen düşmüyorsun ki son yoklama gittikten sonra orada memura söylersin üni hazırlanıyorum diye. Ondan sonra hala sana celp gelse bile gitmez isen o zaman kaçak düşersin. Son durum değişti mi diye @denizci10 gelmesini bekleyelim o yetkili birisi olarak daha detaylı bilgi verir.
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@andactarakci buyyyruunnnn
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
bu senden beklediğimiz yeni hali mi- eskisi mi
-
@Lossantosdy sadece videosu değişecek yoksa diğer pdf açıklaması ve boş hali yeni değişiklik yok
-
@hdemircanusa Hangi eyalete gitmeyi planlıyorsunuz
-
@alplion chicago - texas - florida bu üçlü kafa kafaya gidiyor sen hangi tarafa geçeceksin.
-
@umut-arda-adıgüzel Daha sonradan ekleyebılırısnız
-
Merhaba Dostlar Bugun Gunlerden Antalya 07 Selam olsun
-
Herkese selamlar, kaldı 1 hafta

-
@paşa Ağzınızdan bal damlıyor , İnşallah

-
@alplion NJ ama Edgewater bölgesinde , NJ baya büyük bir yer Türklerin yoğun olduğu yerler belli zaten , Edgewater Newyorka doğru bakıyor sahil kenarında
-
@medoboi Selamlar , evet heyecan dorukta
-
@hdemircanusa tamamdır teşekkürler
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@alplion NJ ama Edgewater bölgesinde , NJ baya büyük bir yer Türklerin yoğun olduğu yerler belli zaten , Edgewater Newyorka doğru bakıyor sahil kenarında
NJ küçük türkiye.bildiğim kadarıyla orda çok türk olduğu için herkes türkçe konuşuyor.ing öğrenmek zor oluyor
Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k