DV2024 Sohbet Odası
-
@hdemircanusa Hangi eyalete gitmeyi planlıyorsunuz
-
@alplion chicago - texas - florida bu üçlü kafa kafaya gidiyor sen hangi tarafa geçeceksin.
-
@umut-arda-adıgüzel Daha sonradan ekleyebılırısnız
-
Merhaba Dostlar Bugun Gunlerden Antalya 07 Selam olsun
-
Herkese selamlar, kaldı 1 hafta :)
-
@paşa Ağzınızdan bal damlıyor , İnşallah 🙏
-
@alplion NJ ama Edgewater bölgesinde , NJ baya büyük bir yer Türklerin yoğun olduğu yerler belli zaten , Edgewater Newyorka doğru bakıyor sahil kenarında
-
@medoboi Selamlar , evet heyecan dorukta
-
@hdemircanusa tamamdır teşekkürler
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@alplion NJ ama Edgewater bölgesinde , NJ baya büyük bir yer Türklerin yoğun olduğu yerler belli zaten , Edgewater Newyorka doğru bakıyor sahil kenarında
NJ küçük türkiye.bildiğim kadarıyla orda çok türk olduğu için herkes türkçe konuşuyor.ing öğrenmek zor oluyor
-
@alplion, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa Hangi eyalete gitmeyi planlıyorsunuz
chicago-houston-florida arasında gidip geliyorum
-
@sadikcagan Newjersey çok büyük bir yer Tüklerin yoğun olduğu kısım için söyledikleriniz doğru ama ben Edgewater bölgesi için konuşuyorum , Türk sayısı çok çok düşük
-
@hdemircanusa eğer öyleyse güzel.türklerin yoğun olduğu şehirlerde ing öğrenmek zor olabilir.
-
@mirazbey Maalesef Covid deneysel sıvı şartı henüz kaldırılmadı ama kaldırılması bekleniyor...
-
@sadikcagan Bu sizin sosyal çevrenize bağlı , Türkiye’de ki ihtiyar heyeti bilirsiniz sabahtan girer kıraathane ye akşama kadar ordan öğrendiği ile duyduğu ile yaşar , sonucunda kendisine hiç birşey katmadan yerinde sayar , Aynı durum Newjersey de Paterson da da öyle 60 yaşında amca geleli 27 yıl oldu, ama İngilizcem sıfır diyor , SEBEP ? Türkiye şartlarındaymış gibi yaşamaya devam ettikleri için , bi yer görelim gezelim bi müzeye uğrayalım tanışalım edelim yok , Tutturmuş hepsi Gurbetteyiz yeğenim diye aynı tas aynı hamam.
-
@sadikcagan Öyle hocam , 22 yıldır Aile yakınım Amerika da , Şuan Edgewater da neredeyse hergün görüntülü konuşuyoruz bölgeyi ezberledim artık
-
2 haftadır aralıklı olarak 2023 mülakat deneyimi odasına bakıyorum ankarada mülakata giren bir kişi bile görmedim bu olay şaka mı kaç gündür kimse mülakat almadı mı ya da alanlar foruma üye değil mi acayip can sıkıcı durum
-
Greencardın çıkmasına az bir zaman kaldı ds260 formu için herhangi bir belge veya (özellikle emin olmadığımdan dolayı soruyorum) pasaporta formu doldururken ihtiyaç varmı çünkü benim bildiğim bu sene ds260 formunu ne kadar erken doldurursak sıramız öne gelebiliyormuş.
-
@cemyaman Artık sonlara yaklaşıldığı için buradan vize vermiyor Viyana var bi Şuan maillere dönü kabul eden oda durumu müsait olanlar için geçerli diğer kişilerin sonucu hüsran gücaslan bey bahsetmişti bu süreçten sonra durum Yokuşaşağı taşıyabilen taşısın diye taşıyabilenlerin bir çoğu vizesini aldı maalesef kalanlar için durum hüsran
-
@ayvalik10 merhaba. Bunu ben de indirmek istedim ama Öğe kaldırıldı veya erişiminiz yok dedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum