Arkadaşlar öncelikle merhaba doğru başlığa mı yazıyorum tam emin olamadım ama sorum askerlik ile ilgili. Green card ile Amerika ya 3 hafta önce girdim. Bana verilen kağıtlarda ülkeye girdikten en geç 30 gün içinde seferberlik durumunda çağırılmak üzere 18-25 yaşındaki erkeklerin sss gov üzerinden kayıt olma zorunluluğu var yazıyordu ve bugün onu yapmaya çalıştım. Daha sonrasında bilgilerimi doldurdum ancak şöyle bir uyarı veriyor.
Sorry
The social security number that you submitted is not recognized. If you mis-keyed it, please correct it and re submit your registration. If your number is correct, then it is not yet in our database and you may not register ONLINE Therefore, you will need to send your registration by mail.
Please complete the registration form here Fillable
Registration Form (requires Adobe Acrobat Reader). print out a SSS Registration Form, fill it out and mail it to:
Selective Service System
Yani ssn geleli ortalama 1/1.5 hafta olacak ama sanırım hala sistemlerinde gözükmüyor benim bu gelen ssn numarasında yapmam gereken bir işlem mi vardı ben yapmadım bu yüzden mi kabul etmiyor bilen biri varsa cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler