DV2024 Sohbet Odası
-
Silindi.
-
@Murat-4 zaten @crazycells ve vakit bulabilirse @FreeWoRLD yapabilir ama işleri başlarından aşkın
-
@Murat-4 Arama kısmına merak ettiğiniz ne varsa yazın zaten çıkıyor , Bu süreçte birçok prosedür değişebiliyor , Aynı bilgi her sene için geçerli olmayabiliyor , bundan dolayı arama kısmına yazdığınız en güncel konular karşınıza çıkıyor
-
Silindi.
-
karda yürüyüp izini belli etmeyen kişi @debbieLA77 foruma geliyor buraya uğramıyor kızzz ne yaptık sana yoksa
https://www.youtube.com/watch?v=mituQ7rvGr0
cevabı sen yazma ben senin yerine yazarım
-
@ayvalik10 hahahahaha yok ya şu dosya taşıyanları viyanadan girenleri vs okuyordum kimler yardım etmiş neler yapmış onları okurken dalmışım... çok az kaldı heyecan dorukta bakalım neler olacak kazanacak mıyız yoksa bu senede popo üstü asfalta oturanlardan mı olacağız.. ben göle düşenlerden olmak istiyorum :)
-
@cthax selam....ankara antlasmasi bir is kurmadan ise yariyor mu?
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim her şey için. akşam doldurmaya çalışacağız eşimle birlikte eğer kafama takılan birkaç bir şey olursa sorabilirim değil mi?
-
@ibrahimasar şu genç yaşımda 70 yıllık vergi vererek yaşadım. Hakettiğini düşünüyorum ☺️
-
@mr-dad 100. kişiye özel cevaplama olmuş demekki :) forumda yeniyim ondan dolayı bilemedim hatta nasıl yazacağımı bile sonradan buldum :)
-
@rmznglr21 herzaman sorabilirsiniz
-
@rmznglr21 heyecan olunca bazen işte direkt sormak istiyor herkes her şeyi hemen :)
@ayvalik10 henüz sinirlenmemişken bence aklınıza gelen her soruyu sorun:face_with_tears_of_joy:
-

7 mayısa kadar bu çoraplarlayım arkadaşlar
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

7 mayısa kadar bu çoraplarlayım arkadaşlar
Yaa çok güzel bende istiyorum, bana da gönder :)
-
@Lossantosdy orada miniso var mı?
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy orada miniso var mı?
Bilmiyorum hiç duymadım
-
@Lossantosdy bir araştır bakıyım yoksa de bana ben sana gönderirim :)
-
@Lossantosdy buradan bir bak sana yakın var mağazası
-
@debbieLA77 yaa çok teşekkür ederim, bakarım bulurum inşallah, :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy buradan bir bak sana yakın var mağazası
Superman gibisin maşallah :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum