DV2024 Sohbet Odası
-
@memosaat günaydın evet yanlış biliyorsun. Pasaport basım aşamasına girince senin e devlete numaraları düşüyor. Kesin bilmediğiniz konuda yazmazsanız insanların da aklı karışmasın.
-
@travelersofworld @yusuf-çetin günaydın bu soruyu sormadan önce bu sayfanın kaç sayfasını okudun. Çünkü okusan arka arka arkaya 10 defa sorulduğunu ve cevaplandığını görürsün. Sizlere yazmayın demiyoruz ancak araştırmadan okumadan beleşe konmakta hiç hoş değil. Önce okursun daha sonra bulamazsan sorarsın. Nasıl bulucam dersen ahanda sağ yukarıda büyüteç işaretine basıyorsun pasaportum yok cümlesini yada ds 260 erken doldurma yazarsın karşına binlerce yazı çıkacak. Burada bu kadar tembel iken amerikaya siz gitmeyin.
-
-
@ayvalik10 konuyla hiç alakam yok ancak insanları bu şekilde rencide etmenizden rahatsız olduğum için yazıyorum. konuşma üslubunuz ve tarzınız çok yanlış. siz kim oluyorsunuz ki siz amerikaya gitmeyin diyebiliyorsunuz. insanların kafasına her türlü soru takılabilir. sizin için çok basit cevabı olan bir soru da sorabilirler. isteyen yanıtlar istemeyen yanıtlamaz. insanları azarlamanıza gerek yok. biraz saygı lütfen!
-
Bu ileti silindi! -
@tubadmrc, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 konuyla hiç alakam yok ancak insanları bu şekilde rencide etmenizden rahatsız olduğum için yazıyorum. konuşma üslubunuz ve tarzınız çok yanlış. siz kim oluyorsunuz ki siz amerikaya gitmeyin diyebiliyorsunuz. insanların kafasına her türlü soru takılabilir. sizin için çok basit cevabı olan bir soru da sorabilirler. isteyen yanıtlar istemeyen yanıtlamaz. insanları azarlamanıza gerek yok. biraz saygı lütfen!
Üslubundan dolayı @ayvalik10 burada hep yargılanıyor ama siz kendisini tanımıyorsunuz, biz burada bir aile gibiyiz birbirimize yardımcı oluruz sorular cevaplanır yalnız söyle bir durum oluşuyor ve burada bende kendisine hak veriyorum o kadar ileti olunca aynı soruları cevaplarken arada gerçekten yardımcı olabileceğimiz ekstrem sorular kaçabiliyor. Bu durum bizi de üzdüğü için arada sinirler gerilmiş olabilir, dert etmeyin burada inanın danışmanlık firmalarında bile bulamayacağınız kadar bilgi mevcut sadece biraz sabırla takip edip okumak gerekiyor.
-
@ayvalik10 forumun yeni üyelerine daha yapıcı olmalısınız sn. @ayvalik10
kullanıcılar forumun kültürüne ve kullanımına aşina olmayabilirler. bu onlara bu şekilde cevap vermenizi gerektirecek bir konu değildir, olamaz da. kimsenin de olmamalı!
forumda sorularına cevap vermek zorunda değilsiniz, kimse değil. ama eğer verecekseniz de bunu üslubunca ve gerektiği gibi yapmalısınız.
-
@gucarslan yeni bir yere geldiysen önce araştırılır sistem nasıl işler öğrenirsin paldır küldür ortasından girilmez. Eğer işleyişi anlamadıysan sorarsın. Çırak olarak girdiğin bir işte hemen usta olamazsın.
-
@ayvalik10 ben yapılan uygun demiyorum sn. @ayvalik10, bunu dile getirişinizdeki üslup yanlış diyorum.
-
Son 8 gün ve ABD'nin alfabetik sırada 8. sırada yer alan eyaleti Delaware'den tüm foruma günaydın :)
Delaware eyaleti, 1787 yılında ABD anayasasını diğer eyaletlerden önce kabul ettiği için "Birinci Eyalet" olma özelliğine sahiptir.

-
@hadi-BE Hayalim olan Los Angeles 'a inşaallah kader yüzüme güler de bende ayak basarım
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

bu kalenin adı Fort Delaware castle. En sevdiğim kale tipi çevresi su dolu hendek olan. 1800 sonlarında yapıldı diye biliyorum.
Extra bilgi olsun herkese :) -
@MGE çok teşekkürler malkoçoğlu çok seyrettik oraya gidersek kesin canavar timsah var mı diye hendek içine bakarız :)
-
@tubadmrc çok takmayın kendisini hatta en güzeli kişiyi engelle yapın postlarınızı göremez sizde onunkileri görmezsiniz ama bir şey kaybetmezsiniz merak etmeyin
-
@karaçay Bilgi için teşekkürler.
-
@Emre-Kurtulmuş tam gece kuşu oldun. :)
-
@ibrahimasar Bilgi için teşekkürler. Yeni bir şey daha öğrendim. Ais kaydı da yine aynı ds260 formunun olduğu sitede mi ?
-
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN https://ais.usvisa-info.com/ burası ais kaydı alanı
-
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN hayır değil ais için ayrı bir sitesi var
-
@MGE saat farkı sorunsalı ne yazık ki 😬
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum