Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @travelersofworld Yanlış bilmiyorsam sadece pasaport numarası istiyor ds-260 formunda. Zaten pasaport çıkardığınnızda size geçici bir belge veriliyor.

• heycan dorukta ama bu sene hiç umudum yok, hayırlısı. sonuç açıklandıktan sonra buraya yazarım, sağlıcakla kalın

• @memosaat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@travelersofworld Yanlış bilmiyorsam sadece pasaport numarası istiyor ds-260 formunda. Zaten pasaport çıkardığınnızda size geçici bir belge veriliyor.

Kimlik ve ehliyet çıkarırken geçici belge veriyorlar ama pasaport'a başvurunca geçici belge verildiğini hatırlamıyorum ve sanmıyorum da.

• Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan

• Herkese merhaba, B1/B2 reddimide aldım 🙂 Önden bi görmek isteğimiz de gitti maalesef. Kaldık Gc ye. Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 🙂 Artık gelsin ya kaç yıldır bekliyorum. Ak düştü olmayan saçlarıma.

• @yusuf-çetin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan

@yusuf-çetin DS260 formu doldururken pasaport bilgisi talep ediliyor ancak zorunluluk yok. İlgili formun pasaport kısmını doldururken other document olarak işaretleyip formu doldurabilirsiniz. Daha sonra mülakat maili aldığınızda konsolosluğa mail atıp DS260 formunda bulunan pasaport bilgisini güncellemek istediğinizi bildirebilirsiniz. Eğer kazanırsanız DS260 formunu doğru ve ivedi şekilde doldurmak sizin lehinize olacaktır.

• @Oradaki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Herkese merhaba, B1/B2 reddimide aldım 🙂 Önden bi görmek isteğimiz de gitti maalesef. Kaldık Gc ye. Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 🙂 Artık gelsin ya kaç yıldır bekliyorum. Ak düştü olmayan saçlarıma.

@Oradaki ne diyelim bir kapı kapanır diğer kapı açılır inşallah altı mayısta güzel haberler alırsınız :)

• @sfklkn34 Teşekkür ederim

• Herkese iyi forumlar. Bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem Ds 260 formunun taslağını doldururken bir soru karşısında kafam karıştı.
    Country/Region of Origin (Nationality) (Milliyetiniz) sorusu.
    Normalde bizden beklenen Türkiye demek ama benim doğum yerim Avusturya. burada doğru cevap ne olmalı?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@levo Uyruğunuz nedir ?

• @hdemircanusa T.C. (galiba böylece de soruma cevap almış oldum)

• ⭐⭐

Evet çifte vatandaş olsanız bile Milliyetiniz İlk bağlı olduğunuz ülkeye aittir , onun için T.C olarak yazabilirsiniz

• bırsey sorucam bu forumda dolandırıc dıye gecen youtuber vıdeo atmıs green cardı amerıkaya gırmeden bastırıp teslım alabılıyoruz dıye aslı var mıdır bunun ? yanı ya amerıkaya gırıste yada konsolosluktan teslım dıyorlar

• @umutcetnkaya Green card alacak kisinin oncelikle Amerika'ya giris yapmasi gerekiyor. Ardindan kart gonderiliyor.

• @hdemircanusa Çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık :rose:

• @umutcetnkaya Önce Amerika’ya giriş sonra SSN ondan sonra Greencard , DS260 formunda belirtilen Amerika adresinin sebebi bu zaten

• ⭐⭐

@levo Rica ederim ne demek 🙏

• @STK-TRCN kasmayın bu kadar basit ingilizce kolay bir form

• @MrtGnr öncelikle çiftin videosunu izlerseniz tekrardan ds formu kısmındada destek olacaklarını söylüyorlar, iyi niyetlilerdir ona bir şey diyemem ama onların çekiliş yapıp açıklayıp destek olacakları sistemi belirlemeleri 1 haftayı alır buda sizin formu geciktirmeniz demek. Süreçden haberleri yok demek ki tek faydadı vizeyi alırsanız NJ gidecekseniz havaalanından alırız filan diyor orada faydanıza olur ama önceki adımlarda sizd doğru bilgi veremezler. Clickbait dememin sebebi video başlığının ücretsiz destek herkese gibi gösterilip çekilişe tabi edilmesi. Daha iyisini söyliyim forumda çekiliş yok ve en güncel ve doğru bilgiyi alıyorsunuz gucarslan bey sayesinde

• @newbie97 greencard almanız amerikan vatandaşı olmanız demek değil ancak 5 sene sonra vatandaşlığa başvurabilirsiniz

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k