Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Geççek geççek elbet budageççek
    Gör bak amerika vizesi çıkıcak
    Zilleri takıp oynicaz o zaman
    O özgürlük günleri çok yakın inan

    Nasil olmuş 🙏🤔


  • @Apkods, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Arkadaşlar selamlar benim sormak istediğim bir soru var.
    Biliyorsunuz ki green card başvuru esnasında bizden 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğraf istiyor ve bu çekilişi bilgisayar random yapıyor. Öncelikle fotoğrafın nasıl 6 ay içinde çekildiğini anladığını bilmiyorum fakat şöyle bir tahmin yürütüyorum. Siz bir fotoğraf yüklemek istediğinizde bilgisayarda fotoğrafa sağ tıklayıp özelliklere girip oradan ayrıntılar sekmesine girerseniz fotoğrafın ne zaman çekildiği , oluşturma tarihi vs. hepsini görebiliriyorsunuz. Aşağıdaki siteyi de bir çok kişinin kullandığını biliyorum fakat sitede şöyle bir sorun var eğer siteye fotoğrafını yükleyip otomatik veya manuel bir şekilde kırpmasını sağlayıp fotoğrafı indirirseniz bu dediğim bilgiler yok oluyor. Bu dediğimi kendiniz de deneyebilirsiniz. Sorum ise direkt bu yani bu site aracılığı ile başvuranlar çekilişin başında otomatik olarak eleniyor mu , daha önce bu siteden fotoğrafıını düzenleyip başvurup kazanan var mı ?

    @Apkods açıkçası bu konuyla ilgili kesin ve net bir cevap yok çok muğlak bir konu. Forumda sırf bu konuya ilişkin açılmış başlıklar bile mevcut. Sadece belirtilen boyutlarda bizi net bir açıdan gösteren fotoğraf yüklüyoruz ve kazanmak için dua ediyoruz 🙂 Okuduklarımdan çıkardığım sonuç yıllardır aynı fotoğrafla kazananlar da mevcut, boyutları olması gerekenden düşük olanlar da var yani herşey olabiliyor maalesef bu konuyla ilgili neden kazanamadığımıza dair hiçbir geri dönüş alamıyoruz. belki fotoğraftan belki şanssızlıktan. Açıkçası bir yerden sonra çok da anlam yüklememek lazım nasipte varsa çıkıyor adı üstünde çekiliş nasibimizde varsa çıkar yoksa umutlar yarınlara 🙂


  • @gariban Lanet sene O sene Bu Sene Melunetil Sene


  • @animehime94 abd de daha yalnız hissedersin bence
    Daha bireysel bir yer


  • Merhaba, Şuan pasaportum yok. Bu mayıs da eğer green card çıkarsa, yeteri kadar vaktim olacak mı? DS260 formunu hemen doldurmak gerekiyormuş. 2 hafta sonra pasaportum elime ulaşınca DS260 forumunu doldursam sorun olur mu?


  • @travelersofworld, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Merhaba, Şuan pasaportum yok. Bu mayıs da eğer green card çıkarsa, yeteri kadar vaktim olacak mı? DS260 formunu hemen doldurmak gerekiyormuş. 2 hafta sonra pasaportum elime ulaşınca DS260 forumunu doldursam sorun olur mu?

    @travelersofworld evet zamanınız olacak lakin çekilişi kazandıktan sonra DS260 formunu doğru ve mümkün olan en kısa sürede doldurmak sizin lehinize bir durum. Pasaport talepleri yoğunluktan/çip krizi gibi sebeplerden ötürü geç gelebiliyor. Bu çekilişe yıllardır başvuran yerleşeceği yeri kendi evi sokağı gibi detaylı bilen bu işe baş koymuş çok güzel insanlar var. Size böyle bir şans doğdu ise bu şansı en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

  • ⭐⭐

    @Müberra-Dikici Evet, cocugunuz oldugunu talihli ve evli oldugu diger evebeyn (eger gelecekse) kendi formlarinda belirtmeli kac yasinda olursa olsun.


  • @travelersofworld Yanlış bilmiyorsam sadece pasaport numarası istiyor ds-260 formunda. Zaten pasaport çıkardığınnızda size geçici bir belge veriliyor.


  • heycan dorukta ama bu sene hiç umudum yok, hayırlısı. sonuç açıklandıktan sonra buraya yazarım, sağlıcakla kalın


  • @memosaat, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @travelersofworld Yanlış bilmiyorsam sadece pasaport numarası istiyor ds-260 formunda. Zaten pasaport çıkardığınnızda size geçici bir belge veriliyor.

    Kimlik ve ehliyet çıkarırken geçici belge veriyorlar ama pasaport'a başvurunca geçici belge verildiğini hatırlamıyorum ve sanmıyorum da.


  • Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan


  • Herkese merhaba, B1/B2 reddimide aldım 🙂 Önden bi görmek isteğimiz de gitti maalesef. Kaldık Gc ye. Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 🙂 Artık gelsin ya kaç yıldır bekliyorum. Ak düştü olmayan saçlarıma.


  • @yusuf-çetin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Arkadaşlar ds260 formunu doldururken pasaport bilgileri istiyor mu ben çekilişi kazanırsam pasaport almayı düşünüyorum ama diyelim kazandım bu seferde formu erkenden doldurup göndermek lazım pasaport çıkmasını beklicen felan

    @yusuf-çetin DS260 formu doldururken pasaport bilgisi talep ediliyor ancak zorunluluk yok. İlgili formun pasaport kısmını doldururken other document olarak işaretleyip formu doldurabilirsiniz. Daha sonra mülakat maili aldığınızda konsolosluğa mail atıp DS260 formunda bulunan pasaport bilgisini güncellemek istediğinizi bildirebilirsiniz. Eğer kazanırsanız DS260 formunu doğru ve ivedi şekilde doldurmak sizin lehinize olacaktır.


  • @Oradaki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Herkese merhaba, B1/B2 reddimide aldım 🙂 Önden bi görmek isteğimiz de gitti maalesef. Kaldık Gc ye. Yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 🙂 Artık gelsin ya kaç yıldır bekliyorum. Ak düştü olmayan saçlarıma.

    @Oradaki ne diyelim bir kapı kapanır diğer kapı açılır inşallah altı mayısta güzel haberler alırsınız 🙂

  • Yasaklı

    @sfklkn34 Teşekkür ederim


  • Herkese iyi forumlar. Bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem Ds 260 formunun taslağını doldururken bir soru karşısında kafam karıştı.
    Country/Region of Origin (Nationality) (Milliyetiniz) sorusu.
    Normalde bizden beklenen Türkiye demek ama benim doğum yerim Avusturya. burada doğru cevap ne olmalı?
    Şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @levo Uyruğunuz nedir ?


  • @hdemircanusa T.C. (galiba böylece de soruma cevap almış oldum)

  • ⭐⭐

    Evet çifte vatandaş olsanız bile Milliyetiniz İlk bağlı olduğunuz ülkeye aittir , onun için T.C olarak yazabilirsiniz


  • bırsey sorucam bu forumda dolandırıc dıye gecen youtuber vıdeo atmıs green cardı amerıkaya gırmeden bastırıp teslım alabılıyoruz dıye aslı var mıdır bunun ? yanı ya amerıkaya gırıste yada konsolosluktan teslım dıyorlar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum